SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

HANİ İMKANSIZDI?

HANİ İMKANSIZDI?
Bu haber 20 Mart 2019 - 17:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yıllar önce Büyükçekmece’nin metrobüs projesi gündeme geldiğinde “Buraya metrobüsün gelmesi imkansız” açıklaması yapan Mevlüt Uysal, bu projeyi şimdi seçim projesi yaptı

Büyükçekmece’ye metrobüsün gelmesi 15 yıldır tartışılıyor. Metrobüsün ilçeye gelmesi hem Büyükçekmece’yi İstanbul’dan kopan bir ilçe olmaktan çıkaracak, hem de konut ve dükkan fiyatlarını artırarak bölgeyi bilinir hale getirecek. Ancak Yıllar önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş fiziki olarak metrobüs projesinin çok zor olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz yıllarda ise aynı konuda bir açıklama yapan Mevlüt Uysal, “Metrobüsün Büyükçekmece’ye gelmesi imkansız” açıklamasında bulunmuştu.

BİZE OY VERENLERE HİZMET VERECEĞİZ

Bugün ise Uysal, “Büyükçekmece’ye metrobüs gelecek” pankartlarını ilçenin dört bir yanına asarak halkın aklıyla alay ediyor. Büyükçekmeceliler kendileriyle oynanmamasını söylerken, akıllara bir başka soru daha geliyor. Mevlüt Uysal İBB Başkanı olduğu yılda “Bize oy veren vatandaşlara daha farklı hizmet sunacağız” demişti. Uysal’ın bu tavrının siyasi ve ahlaki açıdan yerinde olmadığını belirten Büyükçekmeceliler soruyor: “Yıllardır Büyükçekmece’ye metrobüs neden gelmedi? Burası CHP’li belediye olduğu için mi?”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER