SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

İETT’DEN AK SEFER

İETT’DEN AK SEFER
Bu haber 07 Mart 2019 - 16:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal’ın, Kamu mali olan İETT otobüslerini partisinin ilçe programı için kullanması tepkilere neden oldu.
İstanbullunun hizmetinde olması gereken İETT otobüslerinin İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal’ın seçim çalışmaları için kullanması vatandaştan yoğun tepki gördü.
Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraf ve videolarda İETT otobüsleri Büyükçekmece’deki bir otele partilileri seçim programı için taşırken görüntülendi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT’nin kullanımında olan otobüslerin, günün ulaşıma en çok ihtiyaç duyulan zamanında sefer dışı olması ve bir seçim aracı haline getirilmesi, ‘’Mevlüt Uysal, İBB’nin başka hangi imkanlarını seçim için kullanıyor?’’ sorusunu akıllara getirdi.
Öte yandan CHP’li vatandaşlar bu davranışın etik olmadığını ifade ederken, ‘’Bizim vergilerimizle mazotu doldurulan, şöforünün maaşı verilen araçlar nasıl olur bir siyasi partinin hizmetine verilir’’ sorgulamasında bulundular.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER