SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Yüzbaşıoğlu isyan etti; Salak yerine koymayın

Yüzbaşıoğlu isyan etti; Salak yerine koymayın
Bu haber 16 Temmuz 2020 - 20:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Avcılar’lı sevilen işadamlarından Burak Yüzbaşıoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile ilçede yaşanan ‘palmiye ağaçlarının kesilmesi’ olayına tepki gösterdi. Yüzbaşıoğlu, Avcılar Belediyesi’nin resmi hesaplarından yapılan ağaçların koruma altına alındığı şeklindeki açıklamaya karşılık olarak paylaştığı resimlerle olayın belediye tarafından çarpıtıldığını savundu.

Korumaya Alındı Dediler

Marmara Caddesi üzerinde yer alan ve ilçe ile bütünleşmiş palmiye ağaçlarının belediye ekipleri tarafından sökülerek yerlerine beton dökülmesi ilçe halkı tarafından tepki ile karşılandı. Konu ile ilgili olarak Avcılar Belediyesi’nin yaptığı “İklim koşulları sebebiyle kökleri çürüyen palmiye ağaçlarımız ekiplerimiz tarafından koruma altına alınmıştır. Palmiye ağaçlarımz kök bakımları yapıldıktan sonra Marmara Caddesindeki eski yerlerine tekrar kavuşacaktır” açıklaması kamuoyunu tatmin etmedi. İlçe halkının tepkilerine ses olan isim ise işadamı Burak Yüzbaşıoğlu oldu.

4 Ağaç Nereye Gitti

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilişkin açıklama yapan Yüzbaşıoğlu konunun net şekilde çarpıtıldığını ve olayın başka yerlere çekilerek üstünün kapatılmaya çalıştığını ortaya koydu. Belediye hesaplarında paylaşılan fotoğrafta iki ağacın olduğunu söyleyen Yüzbaşıoğlu, kesilen toplam altı ağaç olduğunu hatırlattı. Yüzbaşıoğlu, kesilen ağaçlar ile belediye tarafından servis edilen fotoğraftaki ağaçların boyutlarına da dikket çekerek kesilen ağaçların ince olduğuna vurgu yaptı.

Yaprakları Nerede?

Belediyenin paylaştığı fotoğraflarda palmiye ağaçlarının yaprakları olduğunu söyleyen Yüzbaşıoğlu, kesilen ağaçarın belirgin bir yaprağı olmadığına işaret etti. Belediyenin paylaştığı fotoğraflar ile kesilen ağaçlar arasındaki farkları yazan Yüzbaşıoğlu, belediye yönetimine “İnsanları salak yerine koymayın” diyerek tepkisini ortaya koydu. Yüzbaşıoğlu, sökülen ağaçlar ile belediye tarafından paylaşılan görüntülerdeki ağaçların gövdelerinin belirgin bir şekilde farklı olduğunu söyledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER