SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Yardımsever İşadamı Üstündağ, 210 aileye nakdi yardımda bulundu

Yardımsever İşadamı Üstündağ, 210 aileye nakdi yardımda bulundu
Bu haber 30 Mart 2020 - 22:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye dâhil birçok ülkede etkisini gösteren koronavirüs salgını ile mücadeleye bir destek de Ardahan Kültür Evi Üyesi İşadamı Said Üstündağ’dan geldi. Üstündağ, 210 ailenin ihtiyaçları karşısında nakdi yardımda bulundu.

Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan, Türkiye dâhil birçok ülkede etkisini gösteren koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için harekete geçen yardımsever işadamı Said Üstündağ bir kez daha öncü oldu.

Ardahan Kültür Evi ve Mahalle Muhtarları koordinasyonu ile belirlenen ailelere yardımda bulunan Said Üstündağ, düzenlenen toplantıda, “Dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz” dedi.  Toplantıda koronavirüs salgınına karşın alınan tedbirlerde dikkat çekti. Ardahan Kültür Evi önünde düzenlenen toplantıya katılan katılımcıların eldiven ve maske taktıkları görüldü.

“Yardımlar konusunda öncü olalım istedik”

Toplamda 210 kişiye yardımda bulunan Üstündağ; “Tüm dünya ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Devletimizin aldığı önlemler uygulandığı takdirde bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Bizlerde bu noktada elimizi taşın altına koymalıyız. Zor durumda olan vatandaşlarımıza elimizden geldiği ölçüde yardımcı olmak asli görevimiz olmalıdır. İmkânı olan tüm vatandaşlarımızın bu yönde destekler sunmasını önemsiyorum ve bunun örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Esenyurt’ta bulunan Kars – Ardahanlı muhtarımızın aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vesile olmak istedik.  Bir nebzede olsa çorbada tuzumuz olsun mantığıyla hareket ediyoruz. Bu manada öncülük eden derneğimiz İstanbul Ardahan Kültür Evi’ne ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Kuzgun teşekkür etti

Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda İncirtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Kuzğun da Said Üstündağ’ın bu örnek davranışından ötürü kendisine teşekkür etti. Kuzğun; “Ülkemiz gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci el birliği ile en az sıkıntı ile atlatmak için elimizden geldiği kadarıyla tüm yurttaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Bu anlamıyla örnek olan işadamımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Efrail Çiftçi işadamlarını duyarlı olmaya çağırdı

İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ise; “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovid 19 virüsü vatandaşlarımızın da yaşam kalitesini etkilemiştir. İş insanımız ve derneğimizin üyesi Said Üstündağ’ın katkılarıyla muhtarlarımız aracılığı ile yaşamlarını izole eden ihtiyaç sahibi 210 vatandaşımıza ulaştırılmak üzere nakdi yardımda bulunuldu. Buradaki amaç sosyal farkındalık yaratmaktır. Umuyoruz ki sevgili Said Üstündağ kardeşimizin bu davranışı imkanı olan tüm insanları duyarlı olmaya sevk eder. Bu anlamda Sayın Said Üstündağ ve muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER