SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Veysel Karatay’ın sözlerine ilçe halkından tepki; Esenyurt’u gez projeleri gör

Veysel Karatay’ın sözlerine ilçe halkından tepki; Esenyurt’u gez projeleri gör
Bu haber 04 Haziran 2021 - 22:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karatay, Esenyurt’ta onca bütçeye rağmen hiçbir projenin hayata geçtiğini görmediğini söyledi. İşte Karatay’ın görmediği o projeler…

Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay basınla bir araya geldi. Toplantıya Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek başlayan Karatay, Esenyurt gündemi ile ilgili konuştu. Karatay, Esenyurt Belediyesi’nin İstanbul’un en yüksek bütçeli belediye olduğuna dikkat çekerek “Bu bütçeyle ne yapıldı? Açıkçası ben hiçbirini görmedim, duymadım” dedi.

HİÇBİRİ GERÇEKLEŞMEMİŞ!

Karatay, Başkan Kemal Deniz Bozkurt’un açıkladığı hiçbir projenin gerçekleşmediğini söyledi. Oysa, projeleri hiçbir yerde göremediğini söyleyen Karatay, sadece belediyenin internet sitesine girse tamamlanmış projeler sekmesinden ulaşabilecekti. Esenyurt Belediyesi, bir önceki dönemden kalan milyonlarca liralık borcu ödemenin yanı sıra Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi, İstiklal Gençlik Merkezi, Nene Hatun Kültür Merkezi, Şahin Aslan Bilgi ve Etüt Evi, Mehterçeşme Bilgi ve Etüt Evi ve Papatya Bilgi ve Etüt Evi projelerini hayata geçirdi. Bu tesisler şu an faaliyette. Milyonlarca lira harcanan bu hizmetlerden yaklaşık 1 milyon Esenyurtlu faydalanabiliyor. Bunların yanında belediyenin cami ve okul projelerinde de ilerleme kaydedildi.

ESENYURT’U GEZ, PROJELERİ GÖR

Veysel Karatay’ın bu çıkışını eleştiren Esenyurtlular ise, Başkan Bozkurt’a sahip çıkarak “Milyonlarca liralık borcu faiziyle ödeyen Bozkurt’a destek çıkacağına, bir önceki dönem yerine onu eleştiriyor” yorumunda bulundu. Esenyurtlular, “Belediyenin bütçesi sadece projeye harcanmaz. Binlerce çalışan maaş alıyor o bütçeden. Masa başında siyaset yapacağına Esenyurt’u gezse projeleri yerinde görürdü” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER