SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

VEHBİ ORAKÇI, MEHMET YALIM’A ZİYARET

VEHBİ ORAKÇI, MEHMET YALIM’A ZİYARET
Bu haber 08 Eylül 2022 - 9:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve Marmara Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalım’ı ziyaret etti.
Platformun merkezinde gerçekleşen ziyarette Orakçı, Yalım’a hayırlı olsun dileklerini ileterek Büyük İç Anadolu Platformu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini, kısa zamanda çok önemli işlere imza attıklarını ifade etti. Sivil toplumun anlayışının çok önemli olduğunu ifade eden Vehbi Orakçı, sosyal bir derneğin dokunduğu insanların önemli başarılar elde ettiğini söyleyerek, dernekçilik faaliyetlerinin önemine değindi.
”ORAKÇI, BÜYÜK BİR TECRÜBE”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalım, Vehbi Orakçı’nın hem Beylikdüzü hem de tüm Türkiye için önemli değerler üreten bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti. Mehmet Yalım, Orakçı’nın yıllarca Beylikdüzü’ne hem bir vakıf başkanı hem iş adamı hemde belediye başkanı olarak büyük hizmetler kazandırdığını, kendisinin büyük bir tecrübe olduğunu söyledi.
”SEVGİ VE KARDEŞLİĞİN PLATFORMU”
Yalım, Orakçı ile sivil toplum konusunda fikir alışverişlerinde bulunarak Büyük İç Anadolu Platformu ile ilgili çalışmalardan bahsetti. Büyük İç Anadolu Platformu’nun ”Sevgi ve kardeşliğin” platformu parolası ile yola çıktığını, insanların dayanışma içerisinde birbirlerinin hayatına değer kattığı bir yapı olmasına özen gösterdiklerini vurgulayan Yalım, Anadolu kültürünün hem yaşatılması hem de gelecek nesillere en özgün şekilde aktarılmasının vazifeleri içinde önemli bir yeri olduğuna da değindi.
Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER