SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

VAATLER AFİŞLERDE KALDI

VAATLER AFİŞLERDE KALDI
Bu haber 28 Mart 2021 - 21:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Avcılar halkı seçim vaatlerini yerine getirmeyen Turan Hançerli’ye seslendi: En azından birini hayata geçiremez misiniz? Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli büyük umutlarla görev başına gelmiş, Avcılar’ın sorunlarını tek tek çözeceği izlenimini yaratmıştı. Ancak hiç de öyle olmadı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yerel seçim öncesi pek çok vaatte bulunmuş, yapacağı hizmetleri sıralamıştı.

VAAT ÇOK PROJE YOK

Her mitinginde tekrarladığı vaatler arasında taziye evleri açmak, cami yapmak, amatör spor kulüplerini desteklemek, yüzme havuzu yapmak, su sporları için yatırım yapmak, cem evi ve kültür evi inşa etmek başlıcalarıydı. Ancak hiçbiri hayata geçmedi. Avcılar halkı soruyor: “Bunca vaadi seçim öncesi veren Hançerli, en azından bir tanesini gerçekleştiremez miydi? Göstermelik de olsa sözünde duramaz mıydı?”

GÜZEL İNSANLAR KENTİ AMA…

Avcılar Belediyesi’nin Korona’yı bahane ederek çalışmadığını belirten vatandaşlar, belediyenin sloganı olan “Güzel İnsanlar Kenti”ne atıfta bulunarak, “İnsanlar güzel ama belediyesi hiç öyle değil” diyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER