SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

“TÜM SORUNLARI ÇÖZEBİLİRİZ”

“TÜM SORUNLARI ÇÖZEBİLİRİZ”
Bu haber 08 Şubat 2024 - 19:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel,Çatalcayı sokak sokak dolaşarak Çatalcalının derdini yerinde dinlemeye devam ediyor. Güzel, Kiptaş ve Perşembe Pazarını ziyaret etti. Güzel, pazar alanında yaptığı konuşmada “İçimizdeki birlik ve yardımlaşma duygusunu kaybetmedikçe tüm sorunları çözeceğimize inanıyorum.” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan AdayıErhan Güzel “Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız” ve “Çatalca’ya Hizmette Tam Yol İleri”şiarlarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Güzel, Kiptaş ve Perşembe Pazarı gezileri sonrası şu açıklamalarda bulundu:

Her bir hemşehrimizin fikri, “Çatalca’ya Hizmette Tam Yol İleri” diyerek yöneteceğimiz Çatalcamızın bir parçası olacak.Pazarımızın, kapalı pazar yerinden açık pazar yerine taşınmasından hem esnafımız hem de hemşehrilerimizşikayetçi. Pazarımız ile ilgili tüm sorunları biliyoruz. Çatalca tarihinin en çalışkan başkanı olma iddiasıyla göreve başlayacak biri olarak başta bu sorun olmak üzere Çatalcamızın tüm sorunlarını çözmeye geliyorum. İçimizdeki birlik ve yardımlaşma duygusunu kaybetmedikçe tüm sorunları çözeceğimize inanıyorum.

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER