SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

TOGAY ÇOBAN YÜZLERCE HEMŞERİSİNİ HAMİT ÖNCÜ İLE BİR ARAYA GETİRDİ

TOGAY ÇOBAN YÜZLERCE HEMŞERİSİNİ HAMİT ÖNCÜ İLE BİR ARAYA GETİRDİ
Bu haber 21 Mart 2024 - 12:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

AK Parti Meclis Üyesi Togay Çoban yaklaşık Bin 500 hemşerisini iftar yemeğinde Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü ile bir araya getirdi.

 

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Kars, Ardahan ve Iğdır yöresinden yaklaşık 1500 kişi katıldı.

 

İftar yemeğine 65. Türkiye Hükûmeti‘nde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, milletvekilleri Şamil Ayrım veVeysel Tipioğlu, ilçe başkanı Harun Özer ve yönetimi, meclis üyeleri, kadın kolları başkanı ve yönetimi, gençlik kolları başkanı ve yönetimi, STK başkanları, Çoban ailesinin yakınları, Kars, Ardahan, Iğdır yöresinin kanaat önderleri ve sakinleri katılarak destek verdi.

Esenyurt’u şahlandıracak projeleriyle adından sıkça söz ettiren Hamit Öncü için yapılan programda konuşan bu organizasyonun mimari AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Togay Çoban hemşerilerinden Hamit Hoca’ya destek vermelerini istedi.

 

Çoban konuşmasında Esenyurt’un AK Parti’ye AKParti’nin de Esenyurt’a ihtiyacı olduğunu ifade ederken seçimlerde sandıkta hemşirelerin AK Parti’ye oy vermelerini rica etti.

 

Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü yaptığı konuşmada

“İlk yola çıktığım günden bu günden yana inanıyorum ki Esenyurt’a yeni bir vizyon lazım. Çünkü Esenyurt evin asi ama bir o kadar da mert çocuğuna benzer. Esenyurt dünyanın bin bir şehirlerinden göç alan kozmopolit bir alan. Kabul ediyoruz bu çeşitlilik problemler doğurduğu gibi güzelliklerde katıyor. Biz Esenyurt’a yenilikçi bir yaşam anlayışı katmaya geliyoruz. Azmimizle enerjimizle lider ilçe olacağız. Adalet Sarayından yeşil alanlara, engellilere yönelik projelerden alt yapı üst yapı çalışmalarına, öğretmen evinden Yanık Araştırma Hastanesi’ne kadar bir çok alanda müthiş projelerimiz mevcut. Ayrıca Bugün burada Kars, Ardahan ve Iğdır’dan kadim dostlarımız aramızda yeni dönemde onlarında bizi desteklemesinden büyük mutluluk duydum. Bu yemeği organize ve bizi bu güzel insanlarla buluşturan değerli Togay Çoban’a da şükranlarımı sunuyorum’ diye konuştu.  

İftar programında söz alan Ahmet Aslan, Şamil Ayrım ve Veysel Tipioğlu hemşehrilerden AK Parti adayı Hamit Öncü’ye destek vermelerini istedi, Konuşmalarının tamamında AK Parti’nin Esenyurtta iktidar olması gerektiğini ve İstanbul’da da Murat Kurum’un kazanması için var güçlere çaba göstermelerini rica eden Ahmet Aslan ve Milletvekilleri salonda anonsları yaptırarak hem Hamit Öncü’ye hem de Murat Kurum’a destek verilmesi noktasında söz aldı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER