SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

SURİYELİ VE TÜRK ÖĞRENCİLER ELE ELE VERDİ

SURİYELİ VE TÜRK ÖĞRENCİLER ELE ELE VERDİ
Bu haber 31 Mart 2018 - 1:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türk milletinin dillere destan misafir perverliğini bir kere daha gösterdiği bugünlerde birlikte yaşamanın zorluklarına seyirci kalamayan Mustafa Yeşil Ortaokulu, Suriyeli öğrenciler ve Türkiye vatandaşı öğrencilerle birlikte el ele vererek “Mavi Gölde Yeşil Damla” projesiyle birlik ve beraberliğin önemini vurguladılar.  

Proje tanıtım sunusu ile farkındalık sağlamanın yanı sıra Suriyeli çocuklara çocukluklarını vermenin mutluluğu tanıtıma katılan herkesin vicdanına bir kez daha dokunmayı başardı.

Etkinlikte Suriyeli çocuklarında yer aldığı koro ve folklor gösterisi büyük beğeni topladı.

Projeye ev sahipliği yapan Mustafa Yeşil Ortaokulu Müdürü Fatma Damar Ubani, “ Bu projede tüm öğrencilerimizin emeği çok büyük. Logomuzu da öğrencilerimizin katıldığı yarışma sonucunda seçtik. Biz misafirperver bir milletiz, bunu herkese bir kez daha olsun göstermek istedik.” Diye konuştu.

Proje tanıtım sunumuna katılan;  Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer KARAKAŞ, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali BEŞLİ, Şube Müdürleri Mehmet MAŞALI, Çayhan YILDIRIM, Yunus AKDEMİR,  Engelsiz Siniz Vakfı Kurucu Başkanı Bahattin DEMİR, Esenyurt Belediye Spor İşleri Müdürü Yusuf OCAK, Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Derya TAHNAL, Esenyurt Halk Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı DAMAT, Okul Müdürleri öğretmen ve veliler yoğun dakikalar yaşayarak projenin önemi ile ilgili farkındalık bilincinin vazgeçilmezliğini dile getirdiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER