SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

“Siyasetin amacı halka hizmettir”

“Siyasetin amacı halka hizmettir”
Bu haber 20 Haziran 2020 - 15:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip corona virüs (Covid – 19) salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dünya Rulman Yönetim Kurulu Başkanı ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Okan Çiftçi, “Pandeminin Esenyurt’ta etkilerinin en aza indirilmesi için elimizden gelen gayreti sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz. Siyasetin amacı hizmet etmektir. Bizde bu anlayışla hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ayrım Yapmadan Yardımlarımızı Yaptık”

Corona virüs salgını nedeniyle Esenyurt’ta yapılan yardım çalışmalarında aktif bir rol üstlenen  Dünya Rulman Yönetim Kurulu Başkanı ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Okan Çiftçi, “Pandemi sürecinde yaklaşık 1000 haneye ulaştık. Gerek hazırladığımız gıda kolilerini gerekse ekonomik durumu elverişli olmayan vatandaşlarımıza maddi destek olarak ulaşmaya çalıştık. Bu süreçte ilçemizde yaşayan ve bizden destek bekleyen beklemeyen her insana ayrım yapmadan yardımlarımızı gönderdik” şeklinde konuştu.

“İnsan onuruna yakışır biçimde yapıyoruz”

Çiftçi, yardımlarının dönem dönem devam edeceğini ifade ederken, “Siyasetin amacı halka hizmettir. Biz sorumlu olduğumuz Esenyurt halkına yardımlarımızı yaptık ve yine yapmaya devam edeceğiz. Maalesef pandemi sürecinde mağduriyet sayısı arttı. Bu artışa kayıtsız kalamazdık, kalmadık da. Yardımlarımızı insan onuruna yakışır şekilde yapıyoruz. Kimseyi teşhir etmiyoruz, yardım verdiklerimizin kimliği tamamen gizli. Bu hususa dikkat ediyoruz. Yine hazırladığımız kolileri tedbirlere dikkat ederek dağıtımlarını gerçekleştiriyoruz ” bilgisini verdi.

Tehlike Henüz Geçmedi

CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Okan Çiftçi, corona virüs tehlikesinin henüz geçmediğinin de altını çizdi. Vatandaşlara seslenen Çiftçi, “Maalesef salgın dönemi devam ediyor. Tehlike geçmiş değil. Bu nedenle de ben vatandaşlarımızdan şu üç kurala dikkat etmelerini rica ediyorum; maskesiz sokağa çıkmayalım, mesafemizi koruyalım ve hijyen kurallarına uyalım. Bakın 3 gün öncesinde 1500’lü rakamları gördük. Bu bir uyarıdır. Eğer tedbiri elden bırakırsak bu rakamlar yine çıkacaktır. Ne kadar dikkat edersek güzel günlere dönüşümüz daha kısa sürede gerçekleşecektir” dedi.

Başkan Bozkurt’a Teşekkür

Çiftçi sözlerini, “Bu süreçte en büyük destekçimiz Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt oldu. Kendisi Esenyurt için bir şanstı bu dönemde. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için belediyemiz ile birlikte el ele çalıştık. Önümüzdeki dönemde de hem bireysel, hem kurumsal, hem de Esenyurt Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecek” şeklinde noktaladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER