SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Sezer Pir; Doğru bildiğim değerler için buradayım

Sezer Pir; Doğru bildiğim değerler için buradayım
Bu haber 15 Aralık 2023 - 17:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bölgenin gayrimenkul sektöründe ileri gelen kuruluşlarından biri olan Yuvam Gayrimenkul ve Yuvam Kuyumculuk sahibi Sezer Pir, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Pir, aday adaylık başvuru dosyasını MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar’a teslim etti.
Dosya tesliminin ardından yaptığı konuşmada sözlerine mevcut belediye yönetimini eleştirerek başlayan Pir, “Ben buraya sefalar sürmek için gelmedim. Benim siyasete Başlama nedenim bellidir. Şu anki mevcut belediye yönetimin Başarısızlıkları bizi bu yola sürükledi. Verdiği sözlerin hiç birisinin ortada olmadığını ve Esenyurt’a başarıya giden bir Vizyon taşımadığını hepimiz görüyoruz. Esenyurt bunları hak etmiyor. Trük, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni, Irk demeden ve insan ayrımı olmayan bir Esenyurt hayal ediyorum. İnsanı insan olduğu için seveceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Tüm Esenyurt’tan sorumluyum
Kendisini aday adaylık sürecine taşıyan nedenlerle ilgili de açıklamada bulunan Sezer Pir, “15 yıldan beri çok severek inşaat ve kuyumculuk sektörlerde faaliyet gösteren bir firma olarak, şerefle ve şevkle Esenyurt Belediyesi, Meclis Üyesi aday adayı olarak bu yola çıktım. Her taşını her sokağını tek tek bildiğim her ırkıyla her kesimiyle irtibatta bir olduğum Esenyurt’um var. Benim Ailem sadece iki çocuğum ve eşim değil. Ben tüm Esenyurt’un çocuğuyum. Tüm Esenyurt’tan sorumluyum. Esenyurt’un bana vereceği tüm görevden sorumlu olacağım” dedi.
“Huzurla köşemde oturamam”
Siyasetin kendisi için ne ifade ettiğini de anlatan Pir, “Ben köşesinde; ESENYURT halkımız açken ve işsizlik diz boyuna çıkmışken, huzurla oturabilecek biri değildim. ESENYURT’A olan sevdamla şu anda karşınızdayım. ESENYURT’TA yaşlı analar, babalarımız ve gençlerimiz yoksullaştırılmışsa, işsizlik nedeniyle, iş bulmak için yurtdışına çıkan vatandaşlarımız ailesine bir lokma aş getirmek için gurbete çıktıysa, benim kendi çocuğum da dâhil çocuklarımız, gençlerimiz yarınlarına umutla bakamıyorsa, Ben huzurla köşemde oturamazdım. En ağır yükün altına ESENYURT için, doğru bildiğim tüm değerler için buradayım. Aynı kaygılar, aynı kuşkularla yürekleri çarpan dostları, Esenyurt için benimle aynı duyguları paylaşan, Aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım, bu zorlu yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, tüm dostlarım sefayı değil cefayı paylaşmak için bir arada geldik” şeklinde konuştu.
“Gün kişisel hesap günü değil”
Esenyurt için yola çıktığının altını çizen Pir, siyasetin hizmet için yapılması gerektiğine vurgu yaparak, “Cumhur ittifakı köklü ve örgütlü ittifak ile birlikte, hizmet anlayışını Esenyurt ilçesi sınırları içinde yaşayan herkese etmek için bu yola çıktık. Yanımda Sizler Varsınız. Sizlerin bana vereceğiniz güç ve destek var. Ne ben yalnızım Ne siz yalnızsınız. Esenyurt’u çağ dışı bir karanlığa çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgamız var. Cumhuriyet tarihimizde görülmemiş işlere imza atmak için hep beraber bu yoldayız. Gün kişisel hesapların günü değil, Gün geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günü. Yorulacağımız ama sonunda mutlaka kazanacağımız bir cumhur İttifakı var geldik. Hepimizin ortak hayallerimizin, taleplerimizin ötesine taşımanın zamanı, Kaderimize sahip çıkma zamanı. Bu zorlu yarışta yorulursam, duraklarsam beni içten sevginizle, hayır dualarınızla güçlendiren, yüreklendiren bir Esenyurt var. Bugün halkım, Esenyurt’u kim yöneteceğini karar verebiliyorlar. Başarabilecek gücümüzün, yüreğimizin var olduğunu biliyorum ve ben size güveniyorum” diyerek teşkilatının da desteğini istedi.
Sizlerin sesi olacağım
Sözlerine parti mensuplarına seslenerek son veren Sezer Pir, “Partimizin değerli mensupları ve Esenyurt’lu ailemin bana bu görevi layık görürse ben de burada ilçe balkanım ve basın mensupların önünde ve Esenyurt’lu ailemin önünde söz veriyorum ESENYURT meclisinde sizlerin gür sesi olacağım. Sizlerin de bildiği gibi Esenyurt’um da 4 yıldır imarlı sorunları, kentsel dönüşüm sorunları, sokaklarda yol sorunları ve hastanenin önünde, meydanda bitmek bilmeyen bir kanal sorunuyla mücadele edememiş başarısız bir yönetim var. Cumhur ittifakı olarak biz bu işleri kendimize yapılması gereken bir iş olarak görüp daha güçlü projeler üretmeye kararlıyız. Daha yaşanabilir bir Esenyurt, Depreme dayanaklı bir Esenyurt, çocuklarımızın daha güçlü bir eğitimi olan bir Esenyurt için çalışacağım. Esenyurt bu yönetimde mimarlarını ve mühendislerini, yapı denetim firmalarını ve birçok esnaflarını kayıp verdi. Bu değerlerimizi Esenyurt’uma tekrar kazandırabilmek için canla başla gece gündüz demeden yorulmadan hep birlikte kazandıracağız” ifadeleri ile konuşmasını noktaladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER