SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Sebur Soğanlı iddialara yanıt verdi: 1 kişi bile istifa etmedi

Sebur Soğanlı iddialara yanıt verdi: 1 kişi bile istifa etmedi
Bu haber 05 Eylül 2019 - 12:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sosyal medya platformu twitter üzerinden AK Parti aleyhine paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çeken Ankara Kuşu isimli hesap, geçtiğimiz günlerde AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’ndan 110 kişinin istifa ettiğini iddia etmişti. İstifa haberlerine AK Parti Esenyurt’tan yanıt geldi.

”Atılan tweet iftira maksatlı!”

Ankara Kuşu isimli hesaba cevap, AK Parti Basın’dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sebur Soğanlı’dan geldi. Soğanlı, ilçe başkanlığından bir kişinin bile istifa etmediğinin altını çizerken, atılan tweetin tamamen iftira maksatlı olduğunu vurguladı.

”Birlik ve beraberlik içindeyiz”

Açıklamasında ”Ankara Kuşu denen tetikçi hesap İlçe Başkanlığımızdan 110 kişinin istifa ettiği iftirasını atmıştır. İlçe teşkilatımızdan değil 110 kişi 1 kişi bile istifa etmemiştir. Baştan sona iftiradır, uydurmadır, fitnedir” değerlendirmesinde bulunan Soğanlı, AK Parti teşkilatları olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyledi.

Ankara Kuşu Hesabı Kimin Adına?

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter’da AK Parti adına sürekli bir şekilde özellikle istifa haberleri paylaşan Ankara Kuşu hesabı adına Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi verildi. Lütfü Elvan, Nihar Ergun, Selim Temircu gibi partinin önemli isimlerinin istifa edeceğini iddia eden hesabın kimin tarafından kullanıldığı ise henüz tespit edilemedi. Elvan, Temurci ve Ergun, hesap üzerinden yapılan istifa iddialarına kesin bir şekilde cevap vererek, söz konusu bile olmadığını dile getirdiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER