SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

SAMYELİ ENGELSİZ YAŞAM VE EĞİTİM DEENEĞİ ADIYAMAN’DA

SAMYELİ ENGELSİZ YAŞAM VE EĞİTİM DEENEĞİ ADIYAMAN’DA
Bu haber 19 Şubat 2023 - 22:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurtlu kuaförler afet bölgesinde!

Türkiye, yaşanan 2 büyük deprem nedeniyle açılan yaraları sarmak için tek yürek oldu. Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim derneğiyle bir araya toplanan kuaförler, depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını gidermek için afet bölgesine gitti.

Esenyurt’ta yaşayan kuaförler kentlerde yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını gidermek amacıyla otobüsle yola çıkarak Adıyaman’daki çadır kentleri ziyaret etti.

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Adıyaman’da!

Depremden sonra hijyenin çok önemli olduğunu Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “ Deprem nedeniyle çok fazla sevdiklerimizi kaybettik. Şimdi salgın hastalıklardan korunmak için hijyene ihtiyaç var. Bu projeyi başlattık sağolsun birçok gönüllü kuaför arkadaşımız bize destek verdi. Bu acıyı, hüznü aşmanın bir tek yolu var o da birlik olmak.” diye konuştu.

Demir; Adıyaman da ve diğer illerde tarifi zor acılar var, devlet millet omuz omuza verecek ve bu günleri geride bırakacağız. Adıyaman içinde bir değil bin kez öldük ama anka kuşu gibi küllerimizden yeniden doğacağız.”dedi.

Depremden etkilenen çocuklar ve aileleri çadırların önünde kurulan kuaför alanında saç ve sakal tıraşı oldu.

Çocukların yüzünde bir tebessüm olmak adına bölgedeki çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Bölgedeki çadırlar ziyaret edilerek talepleri Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği tarafından alındı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER