SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Özel Bireylerin Her daim yanında!  

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Özel Bireylerin Her daim yanında!   
Bu haber 15 Nisan 2022 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği  bugüne kadar onlarca engelli bireye tekerlekli, akülü sandalye, engelli puseti ve işitme cihazı gibi ihtiyaç yardımı yaparak onların yaşamının kolaylaşmasına destek olmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde de ihtiyaç sahibi 3 çocuğa daha akülü sandalye, işitme cihazı ve engelli puseti hediye etti.

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “Dernek olarak yıllardır ihtiyaç sahibi engellilerimizin tekerlekli sandalye ve diğer cihaz taleplerini taleplerini karşılamak için mücadelemize devam ediyoruz. Bağışçıların derneğimize bağışladığı 1 adet akülü sandalyeyi, işitme cihazını ve engelli pusetini ihtiyaç sahibi çocuklarımıza dağıttık. Bu inanın ki çok hassas bir durum. Muharrem duyma güçlüğü yaşayan özel bir bireydi! Şimdi artık bütün sesleri duyabiliyor ve konuşuyor, sessiz bir dünyası yok artık, bizimle iletişim halinde olduğu için çok mutluyuz. Yeni cihazı sayesinde artık daha iyi duyabilecek ve bu onun bütün hayatını güzelleştirecek. Yine doğuştan CP hastalığla dünyaya gelen Ömer Can adlı kardeşimiz yürüme engelliydi. Annesinin en büyük isteği evladının omuzlarında kucağında değil hastahane tedavilerinde veya gezmeye gittiğinde evladınında kendininde daha rahat hareket etmesiydi. Bizde samyeli ailesi olarak bir hayalin daha gerçekleşmesine vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir diğer yardım bekleyen kardeşimiz ailesi hastaneye giderken ve ya dışarı çıkarken bir çok güçlük yaşıyordu. Engelli pusetiyle onlarında hayatı bir nebze olsa da kolaylaştırmış olmanın sevincini yaşıyoruz,

İşte bu yüzden birinin hayatına dokunabilmenin vermiş olduğu duygudan daha bir duygu yoktur.

Bu hayra vesile olan Bağış yapan değerli bağışçılarımıza derneğimiz ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER