SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

RECEP EROL: SİZE 5 YIL DAHA YOK

RECEP EROL: SİZE 5 YIL DAHA YOK
Bu haber 10 Mart 2024 - 17:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol çiftçiler ile bir araya geldi. Çiftçiler buluşmasında konuşan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, “30 yıldır hiç bir şey yapmadılar. 5 yıl daha istiyorlar. Size 5 yıl daha yok” dedi.

TARIM BAKANLIĞI’NDAN BÜYÜKÇEKMECELİ ÇİFTÇİLERE DESTEK

Çiftçiler buluşmasında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bizler bakanlık olarak her ilçede üretim ile ilgili ne yapabiliriz bunlar üzerinde çalışıyoruz. Büyükçekmece’de de fidesinden, tohumuna kadar bir çok dağıtılan materyal var. Bunların hepsi sizin daha çok üretim yapabilmeniz için. Bunların hiç birini yapmadan sizlerin yanındaymış gibi görünenleri şöyle bir itmenizi istiyorum. Bizim amacımız gösteriş yapmak değil. Bizim karnemiz sene sonunda ne kadar üretim yapmamızdır. Bunu da sizler olmadan biz başaramayız. Büyükçekmece’de kovanı olan arıcılara, 80 işletmeye 10 tane kovan ve balmumu dağıtımı yapacaklar. Gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda inovatif tohumlar var. Onlarıda çiftçilerimize dağıtacağız. Çiftçimizin her zaman destek vereceğiz” diye konuştu.

ATA’DAN BERİ BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇİFTÇİLİK VE BALIKÇILIK YAPILIYOR

Uzun yıllardır Ziraat Odası Başkanlığı yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, çiftçiler buluşmasında önemli mesajlar verdi. Erol, “Büyükçekmece’de çiftçilik, balıkçılık Ata’dan beri yapmaya çalıştığımız istikrarımız ve Büyükçekmece’nin vazgeçilmezi. Yıllarca beraber çalıştık, yıllarca birlikteydik. Hala beraberiz, hala birlikteyiz, sorunları biliyoruz, çözümleri biliyoruz. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Halen kapalı pazarlarımız yoksa, kapalı otoparklarımız yoksa, sosyal alanlarımız eksikse bunları biliyoruz. Çiftçilerimizin, ürünlerini satacağı, köylü pazarları yoksa bunları biliyoruz. Ne yapacağımızı da biliyoruz onun içinde buradayız. Şimdi diyecekler: Hükümet desteğini arkasına almışlar. Yine bizi devirmek için uğraşıyorlar. Hiç kusura bakmasınlar. Büyükçekmece’de çiftçilerle ilgili bir sorun varsa konuşulması gereken bir konu varsa sorunlarınızı çözmek için Tarım Bakanımız burada. Yine ticaretle ile ilgili sorunları çözmek için Ticaret Bakanımız burada olacak” ifadesini kullandı.

ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Büyükçekmece’nin 24 mahallesindeki her bir ferdimiz önemli diyen Erol, “Vatandaşlarımızın sorunları önemli. Biz bu sorunları çözmek için buradayız. Sorunları Bunca zaman görmezden geldiler. Gelmeyede devam ediyorlar. 30 senedir Büyükçekmece’yi yönetiyorlar. Halen 5 sene daha istiyorlar. Büyükçekmece’ye yapılan bir şey yok. Hizmette eksik çok. Biz çiftçilerimizin, tüm insanımızın doğru hizmet almasını istiyoruz. Büyükçekmece’nin adaletli bir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Tüm muhtarlarımız burada. Her platformda yanımızdalar. Biz destekliyorlar. Mahallelerin sorunlarını masaya yatırıyorlar. 1 Nisan’dan itibaren mahallemizdeki her sorunu çözeceğiz. Buradaki halkın sorunlarını çözmek için, halkın sorunlarını gündeme getirmek için, her daim milletvekillerimizide çağırırız. Bakanımızı da çağırırız. Yapacak çok işimiz var. Onları sizlerle beraber yapacağız. Bizim doğduğumuz yer. Bizim doyduğumuz yer. Bizim büyüdüğümüz yer Büyükçekmece. Biz her bir eksiği biliyoruz. Yapılması gerekenleri biliyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. Büyükçekmece’de çiftçiler üretim yapmaya devam edecekler. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonrada çiftçilerimizin yanında olacağız. 31 Mart’ta Büyükçekmece’yi geliştirmek, dönüştürmek için sizlerden destek istiyoruz. Sorunları biliyoruz. Çözümleri bizde” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER