SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

*RAMAZAN’DA PAZAR EL YAKIYOR *

*RAMAZAN’DA PAZAR EL YAKIYOR *
Bu haber 16 Mart 2024 - 12:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

*CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, her şeyin ateş parası olduğu, insanların tezgahlara ancak bakarak gezdikleri Çatalca Perşembe Pazarı’nı ziyaret etti. Ardından Binkılıç’ta iftar açıp semt sakinleriyle buluştu. Son olarak ise Hallaçlı mahallesinde hemşehrileriyle bir araya geldi.*

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için adayların seçim çalışmaları sürüyor. CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, Çatalca Perşembe Pazarı ile Binkılıç ve Hallaçlı’da hemşehrileriyle buluştu. Güzel yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti:
“Kadın kooperatiflerinin kurulmasını teşvik edecek, onlara el emeği ve parça başı işlerde destek olacağız. Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşanan imar sorununu, imar planlarına yapacağınız revizelerle ortadan kaldıracağız. Ülkenin sahibi sizlersiniz. Oy verin.Sizi bu hale düşürenlere ve bu kötü gidişe kırmızı kart gösterin. Pazarımız, ilçemizdeki ticari hayata güç katsa da yapısı ve ulaşımı ile birçok çözümlenebilecek sorunu içeriyor. Göreve geldiğimizde; Çatalcamıza modern kapalı pazar kazandırarak gerek pazarcı esnaflarımıza gerekse de hemşehrilerimizin konforunu artıracağız. İlçemize tüm toplu taşıma seferlerinin tek noktadan gerçekleştiği minibüs terminalini kazandırarak ilçemizin toplu ulaşımını sistemli hale getireceğiz. Beş yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşları, yaptıkları yardımlarla Çatalca’da üretim yapan hemşehrilerimize uzanan el oldu. Hayvancılık eğitim ve araştırma merkezini hayata geçireceğiz. Toplu taşıma seyahatlerinin tek merkezde olmasını sağlayan minibüs terminalini hayata geçireceğiz. Meslek eğitim merkezi ile kadın girişimcilik ve inovasyon merkezini inşa edeceğiz. Üreticilerimizin birlikte hareket ederek alım maliyetlerini düşürmesi, satış ve karlılığın yükseltilmesini sağlayacağız.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER