SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

PİLATESTE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

PİLATESTE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR
Bu haber 22 Ocak 2018 - 15:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2016 Mayıs ayından itibaren kurumsallaşarak hizmetlerine müdürlük olarak devam eden Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, kadınlara yönelik düzenlediği spor aktivitelerinde yeni döneme başlıyor. 23-31 Ocak 2018 tarihleri arasında Spor İşleri Müdürlüğü’nde yapılacak Pilates, Aerobik ve Fitness dersleri kayıtlarında aranan en önemli husus eşit ve adil hizmet anlayışını yakalamak. Daha önce hiç hizmet almamış bireylere kontenjan sağlayabilmek amacıyla; vatandaşın bir önceki dönemde katıldığı branşa, yeni dönemde ikinci kez kayıt yapılamayacak, kişi farklı bir branşa yönlendirilecek.

2016 yılının Mayıs ayı itibari ile Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak kurulan birim, çocuklar için yaz kış spor okulları, yetişkinlere yönelik spor aktiviteleri ve her yaş grubundan sporcuların katılabildiği turnuvalarla yılın her anı dolu dolu geçiriyor. Bireyleri spor teşvik etmek için farkındalık çalışmaları yürüten müdürlük, ilçe kapsamında birçok aktivite gerçekleştiriyor.

Kayıtlar 23-31 Ocak Arasında

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün özellikle kadınlara yönelik düzenlediği spor aktivitelerine büyük ilgi var. Kış aylarında kadınların fit bir bedene sahip olmaları, hareketsiz kalmamaları ve sağlıklarını koruyabilmeleri amacıyla ilçenin çeşitli merkezlerinde organize edilen ve her bir branşın 4 ay sürdüğü Pilates, Aerobik ve Fitness dersleri için yeni dönem kayıtları, 23-31 Ocak 2018 tarihleri arasında Spor İşleri Müdürlüğü’nde yapılacak. Detaylı bilgi için 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattı aranabilir. Dersler; Beylicium AVM, Kavaklı Kurs Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde olacak.

Aynı Kişi, Yeni Dönemde Aynı Branşa Kayıt Yaptıramayacak

Kadınlara özel olarak verilen Pilates, Aerobik ve Fitness derslerine kayıt için birtakım koşulları sağlamış olmak gerekiyor. İlk olarak kayda başvuracakların Beylikdüzü’nde ikamet etmesi ön koşul olarak belirlenmiş durumda. Diğer önemli husus ise vatandaşa eşit ve adil hizmet sunmak amacıyla önceki dönemlerde Pilates, Aerobik veya Fitness derslerinden birine katılmış olan vatandaşın yeni dönemde aynı derse kaydı yapılmayacak. Bu önlem ile öncesi kontenjan sebebiyle istediği branşa katılamayan ve ilk kez kayıt yaptıracak bireylerin önünü açmak hedefleniyor. Dolayısıyla bir önceki dönem Pilates, Aerobik ya da Fitness derslerinden birini almış olanlar, yeni dönemde henüz katılmadıkları branşa yönlendirilecek.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER