SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Okan Çiftçi, “Zor günleri birlikte atlatacağız”

Okan Çiftçi, “Zor günleri birlikte atlatacağız”
Bu haber 11 Mayıs 2020 - 14:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dünya Rulman Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Okan Çiftçi, Ramazan ayında hazırladığı gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Esenyurt’ta tespit edilen ihtiyaç sahibi 1000 aileye kapsamlı gıda paketi dağıtımı yapan Çiftçi, “Hem Ramazan ayı nedeniyle hem de pandemi sürecinde Esenyurtlu hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Üzerimize düşeni yapacağız” 

Hazırlanan gıda paketlerini ailelere ulaştıran Okan Çiftçi pandemi sürecine dikkat çekerek, “Maalesef bir corona virüs süreci yaşıyoruz. Ramazan ayına da denk gelmesi nedeniyle vatandaşlarımızda mağduriyetler neredeyse iki katına çıktı. Bu süreçte üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. El ele vererek bu zor günleri hep birlikte atlatacağız”  şeklinde konuştu.

“Kapsamlı bir paket hazırladık” 

Çiftçi, ihtiyaç sahipleri ailelerin gıda yardımlarına devam edeceklerini belirtirken, “Her evin ihtiyacı olan kapsamlı bir paket hazırladık. Tüm yardımlarımızı insan onuruna yakışır bir şekilde yapıyoruz. Ramazan ayı boyunca yardımlarımıza da devam edeceğiz. Hem bir meclis üyesi hem de sorumlu bir vatandaş olarak ulaşabildiğimiz kadar aileye ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER