SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Okan Çiftçi; “Yaraları hızlı bir şekilde saracağız”

Okan Çiftçi; “Yaraları hızlı bir şekilde saracağız”
Bu haber 24 Haziran 2020 - 11:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt’ta yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunan ve tahliye çalışmalarına katılan Esenyurt CHP Belediye Meclis Üyesi Okan Çiftçi, vatandaşların yanında yer aldıklarını söyledi. Mağdur olan vatandaşları ziyaret ederek moral veren Okan Çiftçi,i Esenyurt Belediyesi olarak yaşanan mağduriyeti gidererek, oluşan hasarı hızlı bir şekilde gidereceklerini belirtti.

Gerekli Destek Verilecek

Esenyurt Pınar Mahallesi’nde aşırı yağmur nedeniyle yaşanan sel baskınları sonucunda bölgede çalışma başlatan Esenyurt Belediyesi, tam kadro olarak sahada görev yapıyor. CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Okan Çiftçi’de çalışmalara katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurt Belediyesi olarak vatandaşın yanında yer aldıklarını dile getiren Çiftçi, yaraların en kısa zamansa sarılarak gerekli destekleri vereceklerini vurguladı.

“Bu Yapıyı Değiştireceğiz”

Yağışın bitmesinin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un bölgede incelemede bulunduğunun söyleyen Çiftçi, “Beklediğimiz bir yağış beklenmedik şekilde geldi. Uzun yıllardır Esenyurt’u yöneten zihniyet maalesef altyapıyı değil rantı ön planda tutmuş. Dere kenerlarına yapılan inşaatlardan bunu gözle görülür açık bir şekilde anlayabiliyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu yapıyı değiştirmeye yönelik ciddi adımlar attık. Önümüzdeki süreçte daha iyi bir kentleşme ve alt yapı sorunu çözülmüş olan bir Esenyurt olacak” şeklinde konuştu.

“Üzüntüyü Derinden Yaşadık”

Hayatını kaybeden bir Suriyeli vatandaş olduğu bilgisini veren Çiftçi, “Pınar Mahallesi’nde yaşanan ve bodrum katta mahsur kalarak hayatını kaybeden yabancı uyruklu vatandaşımız var. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu üzüntüyü derinden yaşadık. Ailesine gerekli destek bizim tarafımızdan verilecek ancak bir insan hayatından hiçbir şey daha önemli değildir. Bu nedenle de bu manzaranın bir daha yaşanmaması için çalışmalarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER