SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Murat Çelik, güven tazeledi

Murat Çelik, güven tazeledi
Bu haber 19 Ocak 2021 - 18:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Mimar Murat Çelik ile yola devam kararı aldı. Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında kısıtlı katılım ile gerçekleşen kongrede Başkan Çelik, 2023 mesajları verdi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Kongresi, Word Point Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti. Pandemi nedeniyle kısıtlı bir katılımla gerçekleşen kongrede eski ilçe başkanlarının katılımı “AK Parti tek vücut” mesajı verildi. Konuşmasında 2023 mesajları veren Başkan Murat Çelik, geleceğe odaklı çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Murat Çelik, konuşmasında AK Parti’nin tüm kadroları ile birlik içinde olduğunun altını çizerken, “Bizler birbirmize sahip çıkmalı, birlik olmalıyız. Beraber olduğumuz müddetçe 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da dacamız her zaman zaferlerle taçlanacaktır” değerlendirmesini yaptı.

“Yarım Kalan İşimizi Tamamlayacağız”

Konuşmasında yaklaşan 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimlerine değinen Murat Çelik, “2023 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde, liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı bir kez daha başkan seçeceğiz. 2024 yılında da yapılacak olan yerel seçimlerde de, hem İstanbul’da hem de Büyükçekmece’de Ak Parti bayrağını dalgalandırmayı ve yarım kalan işlerimiz tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kongreye oy kullanan partililerin haricinde; İstanbul Milletvekilleri Mehmet Muş, Fatma Betül Sayan Kaya, Halis Dalkılıç, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti eski İlçe Başkanları Recep Erol ve İlker Gürbüz, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER