SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

MUHARREM YILDIZ; KÜÇÜKÇEKMECE ‘AK BELEDİYECİLİĞİ” HAK EDİYOR

MUHARREM YILDIZ; KÜÇÜKÇEKMECE ‘AK BELEDİYECİLİĞİ” HAK EDİYOR
Bu haber 04 Aralık 2023 - 15:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Küçükçekmece’nin siyaset ve spor insanlarından olan uzun yıllar Karsspor’a Başkan olarak hizmet eden Muharrem Yıldız, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.

“Küçükçekmece’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yola çıktık” diyen Muharrem Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunu ilçeye getirmekte kararlı olduklarını vurguladı. İlçenin değişime ihtiyacı olduğunu ifade eden Yıldız, “Küçükçekmece’nin daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir geleceği için yola çıkıyorum. “Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla yola çıkıyoruz çünkü inanıyorum ki, ilçemizi AK Belediyecilik tanımıyla yönetmek, katılımcı belediyecilik anlayışını hayata geçirmek bizlere daha büyük başarılar ve daha güzel bir gelecek sunacak” dedi.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Yıldız, nasıl bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiğini, “Vizyonumuz, sürdürülebilirlik, adalet, eğitim ve toplumsal dayanışma üzerine kurulu. Her mahallede adaleti sağlamak, çocuklarımızın en iyi eğitimi almasını sağlamak ve ilçemizi gelecek nesillere daha iyi bir şekilde bırakmak için buradayım. Vatandaşımızın sesini duymak, beklentilerini anlamak ve birlikte çözüm yolları bulmak için buradayım. Beraberinde getirdiğimiz değişim, sevgiyle, saygıyla ve birlikte olacak” sözleriyle anlatırken, katılımcı model bir Küçükçekmece’nin AK Parti kadroları ile mümkün olacağını söyledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER