SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Mehmet Yalım; Geleceğe yön verecek projelere imza atacağız

Mehmet Yalım; Geleceğe yön verecek projelere imza atacağız
Bu haber 10 Aralık 2021 - 17:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalım, AK Parti geçmiş dönem milletvekili Saffet Kaya’yı ağırladı. Kaya’nın yanı sıra iş adamları ve siyasetçilerin katıldığı kahvaltılı toplantıda projelerini anlatan Yalım, “Büyük ve geleceğe yön veren önemli projelere imza atacağız” dedi.

Büyük İç Anadolu Platformunu Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Kurucu Dernek Başkanı iş insanı Burçay Yıldız, Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı iş insanı Bilal İpkin, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Temel Altıntaş, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Rukiye Doğruyol, iş insanları Fuat Kaya, Oktay Kaya ve sanayici iş insanı Av.Halil Canpolat ve iş dünyasının temsilcileri ziyaret ettiler. Büyük İç Anadolu Platform başkanı Av.Mehmet Yalım ev sahipliğinde Büyük İç Anadolu Platformu Genel Merkezinde sabah kahvaltısında bir araya gelen iş insanları ülke ekonomisi ve iş dünyası ile ilgili düşünce ve fikirlerini paylaştılar. Büyük İç Anadolu Platformu genel merkezinde Kars-Ardahan-Iğdır’lı iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Saffet Kaya kendi hayatı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Mehmet Yalım ise platformunun vizyon ve misyonundan bahsederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalın ın onur konuğu olarak Milletvekili Saffet Kaya ve Beylikdüzü KAI Dernek Başkanı Temel Altuntaş, Beylikdüzü Ak Parti Meclis Üyesi Rukiye Doğruyol, Esenyurt Ak Part Meclis üyesi Aytaç Durak, Beylikdüzü KAI Dernel Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aygün, Büyükçekmece KAI Dernek Başkanı Bilal İpkin, Büyükçekmece KAI Derek önceki dönem Başkanı Burçay Yıldız bey, isiyad Derneği Genel Başkanı Cemal Çoban’ı ağırladığı kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldiler. Toplantıda Saffet Kaya bölgesel ve genel bazda değerlendirme konuşması yaptı.

KATILIM  YOĞUN  OLDU

Yalım’ın gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıya AK Parti Geçmiş Dönem Milletvekili Saffet Kaya, Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Derneği Kurucu Onursal Başkanı Burçay Yıldız, Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Bilal Ipkin, Beylikdüzü Kars Ardahan ığdır Dernek Başkanı Temel Altıntaş, AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Rukiye Doğruyol, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aytaç Özer, Sanayici ve İşadamı Fuat Kaya, Oktay Kaya, Lonca Medya Durbey Duran ve Ankara barosundan Av. Halil Canpolat katıldı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER