SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

MASTER ŞEF ÇATALCA BAŞLADI

MASTER ŞEF ÇATALCA BAŞLADI
Bu haber 03 Mart 2023 - 10:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İlçe Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini Çatalca’ya kazandırmasının yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de dikkatleri üzerine çeken ve sadece Çatalca’nın değil tüm bölgemizin takdirini ve alkışını kazanan Başkan Mesut Üner’den yeni bir etkinlik sürprizi daha geldi. Başkan Mesut Üner, Çatalca’da Master Şef Çatalca’yı başlattı.

Başkan Mesut Üner’in talimatıyla Kültür İşleri’nden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ile ekibi harekete geçti ve Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde çalışmalar aylar öncesinden başladı.Kültür merkezinde adeta bir televizyon stüdyosu kalitesinde bir ortam oluşturuldu. Kültür merkezinde sadece televizyon kalitesinde bir ortam hazırlanmakla kalınmadı, aynı zamanda konusunun uzmanı kurs eğitimi için aşçılarda böylesine önemli etkinlik projesinde yer aldı.  Proje kapsamında Çatalca halkına yemek pişirme eğitimleri verilmeye başlandı. ‘’Master Şef Çatalca’’ projesinde eğitim alan Çatalca halkı, eğitimde pişirdiği yemekleri evlerine götürme fırsatı da bulunuyor. ‘’Master Şef Çatalca’’yemek pişirme kursları Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Pazartesi ve Cumartesi günleri arasında saat 09.00-17.00 arası devam edecek. ‘’Master Şef Çatalca’’ halkın büyük beğenisini kazanırken, oldukça yoğun bir talep oluştu. Başkan Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’ndeki ‘’Master Şef Çatalca’’ kursiyerleri eşi Aydan Üner ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Mesut Üner kursiyerlere başarılar dilerken, kursiyerlerde Başkan Mesut Üner’e böylesine kıymetli projeyi Çatalca’ya kazandırdığı için teşekkür ettiler. Başkan Mesut Üner’in ziyareti sırasında, kursiyerlerle Başkan Mesut Üner’in samimi sohbeti oldukça renkli anlar yaşattı.

Başkan Mesut Üner’in projesi ‘’Master Şef Çatalca’’ kursiyerlerini ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalarda; ‘’Çatalca’mıza yine önemli bir etkinlik projesi kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. ‘’Master Şef Çatalca’’ ile birlikte Çatalca halkımıza konusunun uzmanı aşçılarımızla yemek pişirme eğitimleri alma fırsatı sağlıyoruz. Bugünde eşim Aydan hanımla birlikte kursiyerlerimizi ziyaret ettik. Kursiyerlerimizin eğitimler sırasında keyifli ve eğlenceli anlarına şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç veriyor. Bu vesileyle böylesine önemli projemizde emeği geçen Kültür İşlerimizden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ve ekibine teşekkür ederim. Tüm halkımızı da kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Master Şef Çatalca ilçe halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

#BirlikteÇatalcayız

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER