SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Küçükçekmece’de Gülkanat’a yoğun ilgi

Küçükçekmece’de Gülkanat’a yoğun ilgi
Bu haber 01 Aralık 2018 - 15:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday adayı Ali Rıza Gülkanat, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnafları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Gülkanat, sorunları tek tek not alarak çözüm için vatandaşla işbirliği yapacaklarını ifade ediyor.

‘Küçükçekmece’yi çok iyi tanıyorum’
Yaptığı açıklamada yeni bir kent yaratacaklarına vurgu yapan Gülkanat, Küçükçekmece’nin bütün unsurları ile işbirliği içinde hareket edeceklerini vurguladı. Küçükçekmece’yi çok iyi tandığının altını çizen Gülkanat, “Küçükçekmecelilerin ihtiyaçlarını yine Küçükçekmeceli halkıyla birlikte inşa edeceğiz. Halkımızın istekleri gerçekleşecek ve belediyeciliğin gerekliliği olan şeffaf bir yönetim şekliyle vatandaşımızla birlikte yürüteceğiz. Ben değil biz olarak varız ve var olmaya devam edeceğiz. Yepyeni bir Küçükçekmece’yi kuracağımıza, gücümüzle anakent iktidarını sağlamaya büyük katkı sunacağımın bilincindeyim. Her açıdan ilçemizde ekonomik, sosyal kültürel ve dinsel unsurları bir araya getirerek yeni bir kent oluşumunda mükemmeli oluşturacağımıza inancım tamdır. Ben Küçükçekmece’nin geleceğini belirleme konusunda bilgiye beceriye donanıma sahibim. Bu doğrultuda yeni kent planlarım ve kadrolarım hazır. Bunun ne ile ve nasıl yapılacağına dair tüm donanımlarım hazır. Yıllarımı bu bölgede geçirmenin gereği olarak Küçükçekmece halkını mahalle mahalle tanıyorum. İsteklerini ve arzularını biliyorum. Partime ve Küçükçekmece halkına hizmet etmeyi bir borç biliyorum. Bu borcu ödemek üzere huzurlarınızdayım, bu görevi şerefle onurla namusla yapacağıma söz veriyorum. Kendimi ve Küçükçekmece’nin geleceğini sizlere emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘O ilçenin sorunlarını orada yaşayan bilir’
Esnaf ve vatandaş ile temasını kesmeyen Gülkanat, yaptığı açıklama da “Bir ilçenin sorunlarını mahalleleri gezerek ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek çözüme ulaştırabilirsiniz. Bir ilçenin sorununu en iyi o ilçede yaşayan bilir. Bu yüzden her gün mahallelerimizi gezerek, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” şeklinde konuştu.

‘Kadınlarımız ve çocuklarımız bizim için değerdir’
Gülkanat, kadınlar ve çocuklar için daha yaşanılabilir bir Küçükçekmece yaratacağının sinayllerini de verdi; “Bir toplumun yükselmesi o toplumun kadınlarının özgürleşmesi ile mümkündür. Kadınlarımızın evden işe, siyasetten ekonomiye bilimden sanata kadar toplumun her alanında eşit, özgür ve güçlü bir şekilde yer alacağı bir belediyecilik ve başkanlık anlayışı ile hizmet etmek için varım. Çocuklarımız, gençlerimiz geleceğimizdir. Kadınlarımız ve çocuklarımız bizim için bir değerdir. Bu değere sahip çıkmakta bizim görevimizdir”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER