SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

KÖŞK LOUNGE’YE KAPILARINI AÇTI

KÖŞK LOUNGE’YE KAPILARINI AÇTI
Bu haber 07 Şubat 2018 - 12:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt’un yeni lezzet durağı Köşk Lounge Kafe Restoran, kapılarını müşterilerine açtı. İşletme sahipleri Onur Şimşir ve Burhan Çakmak, hedeflerinin kaliteli ve güler yüzlü hizmet olduklarını söylediler

Esenyurt, yepyeni bir mekana daha kavuştu. Atmosferi ve ambiyansı ile fark yaratan Köşk Lounge Kafe Restoran’ın açılışına ilçe protokolü katıldı. İşletme sahipleri Onur Şimşir ve Burhan Çakmak misafirleri ile tek tek ilgilenirken, açılış boyunca çalan müzik dinletisi konuklardan tam not aldı. Onur Şimşir ve Burhan Çakmak açılış konuşmalarında kaliteli ve güler yüzlü hizmetten taviz vermeyeceklerini vurguladı.

ŞİMŞİR; MÜŞTERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN 

İşletme ortaklarından Onur Şimşir, yaptığı konuşmada hijyenden asla taviz vermeyeceğini vurgularken, “Gıda sektörü zorlu bir sektör. Her şeyden önce insanların sağlığı bize emanet. Gıda sektörünün en büyük sorunu hijyen ve biz hem mutfağımızda hem de servisimizde hijyene büyük önem gösteriyoruz. Bu konuda bizim içimiz rahat ve müşterilerimizin de içi rahat olsun” ifadelerini kullandı.

ÇAKMAK; HİZMETTE KUSUR YOK

Köşk Lounge Kafe Restoran’ın bir diğer ortağı Burhan Çakmak ise, hizmetlerinde asla aksaklık olmayacağını ifade etti. Güler yüzlü ve kaliteli hizmetin kendileri için vazgeçilmez olduğunu dile getiren Çakmak, “Servis personelimizden mutfak personeline kadar çok profesyonel bir kadro ile çalışıyoruz. Hizmetimiz kusursuz ve güler yüzlü olmak zorunda. Burada müşterilerimize keyifli bir ortam sunmaya gayret ettik. Herkesi bu kaliteye ortak olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

ALATEPE; İLÇEMİZE FAYDALI OLACAK

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Köşk Lounge Kafe Restoran’ın ilçenin istihdamına ve kalitesine büyük bir katkı sağlayacağını ifade ederken, “İlçemize iş ve istihdam açısından fayda sağlayacağını düşündüğüm güzel ve nezih bir işletme açıyoruz. Sahiplerine ve tüm personeline hayırlı bol kazançlar diliyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Köşk Lounge Kafe Restoran’ın açılış kurdele kesimi sırasında söz alan İstanbul Vali Yardımcısı Abdülkadir Yazıcı, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER