SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

KENDİ IŞIĞINI KENDİ SÖNDÜRDÜ!

KENDİ IŞIĞINI KENDİ SÖNDÜRDÜ!
Bu haber 17 Mart 2019 - 23:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Beylikdüzü AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, 3 aylık aday adaylık sürecinin karşılığını projelerini anlattığı toplantıda aldı. 500 civarı kişiye projelerini anlatan Işık, partinin adını Beylikdüzü’nde ayaklar altına aldığı görülürken, sürecin buraya gelmesinin arkasındaki nedenlerde gün yüzüne çıkmaya başladı.

AK Parti’nin Beylikdüzü Adayı Mustafa Necati Işık, gösterdiği düşük performansla partisini yerlere düşürdü. En genç Belediye Başkan Adayı olmasını avantaj gibi gösteren ancak tecrübesizliğinin kurbanı olan Mustafa Işık, ilçeye dair projelerini anlatacağı toplantıda 500 kişiye karşı konuşarak hayal kırıklığı yarattı. 16 yıllık iktidar partisi AK Parti’nin Beylikdüzü’nde imajını sarsan Mustafa Necati Işık, proje toplantısının düşük katılımlı geçmesinin bahanesini ise İBB Adayı Binali Yıldırım’a kestiği öğrenildi. Yıldırım’ın konuşmasının bitmesiyle salonda bulunan misafirlerin programdan ayrıldığını bu sebeple az kişiye hitap ettiği bahanesini dillendiren Mustafa Işık, medet umduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beylikdüzü’nde yapacağı mitingde de beklenen performansı göstermedi.

AMACI OLASI FARKI ENGELLEMEK

Aday olması ile birlikte yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilik sinyalleri vererek AK Parti’nin ismini ikinci plana atan Mustafa Işık, katıldığı program ve verdiği röportajlarda AK Parti’nin adını fazla telaffuz etmemeye gayret göstermesi de bugün gelinen noktanın sebepleri arasında görülüyor. Partililer tarafından çalışmaları tepkiyle karşılanan Mustafa Işık, son darbeyi ise projelerini anlatacağı toplantıda yedi. Bölgenin önde gelen AK Partili siyasetçileri ile aday olmasından sonra arasına mesafe koyduğu gözlenen Mustafa Işık’ın, gelinen son noktada hayal kırıklığı yaşatmasıyla birlikte, şimdiki hedefinin olası bir tarihi farkı engellemek olduğu öğrenildi. Işık’ın, bir önceki seçimde Yusuf Uzun’un yediği 17 bin farkı bir nebze eriterek, Genel Başkan Erdoğan’ın karşısında mahçup olmamak istediği öğrenildi.

 

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER