SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

İSTANBUL’UN SPOR MERKEZİ ÇATALCA OLUYOR

İSTANBUL’UN SPOR MERKEZİ ÇATALCA OLUYOR
Bu haber 26 Şubat 2022 - 9:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca’da projelerinin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandıran Başkan Mesut Üner, yaptığı projeleri ilçeye kazandırma yolunda makamdan çok sahadan çalışma sisteminden taviz vermeden ilçeye hizmet yolunda çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in bu seferki şantiye durağı ziyareti ‘’Spor Adası’’ projesi şantiyesi oldu.

Başkan Mesut Üner’in ‘’Spor Adası’’ projesinin en önemli etaplarından biri olan yarı olimpik kapalı havuzun yapımı çok yakın dönemde tamamlanmıştı. Şimdide ‘’Spor Adası’’ projesinin diğer en önemli etaplardan biri olan basketbol, voleybol ve hentbol müsabakalarının oynanabileceği 3500 m2 kapalı alan ile içinde fitness salonu, kafeteryası ve otoparkı olan çok amaçlı kapalı spor salonunun yapımında sona çok yaklaşıldı. Mesleği mimar olan Başkan Mesut Üner ziyaret sırasında projenin tüm detaylarıyla yine yakından ilgilendi.

‘’Spor Adası’’ projesi şantiye alanı ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza kazandırdığımız en önemli projelerimizden biri olan ‘’Spor Adası’’ projemizde devam eden çalışmalarımızı yerinde denetleyerek, proje şantiyemizde çalışan ve ilçemiz için alın teri döken emektar kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Spor Adamızın en önemli etaplarından biri olan yarı olimpik kapalı havuzumun yapımını tamamlayıp, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize emanet ettik. Şimdide geçtiğimiz Haziran ayında temelini attığımız ve çok büyük oranda yapımını tamamladığımız kapalı spor salonumuzdaki çalışmalarımızı yerinde denetledik. Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz. İlçemizde çocuklarımız ve gençlerimiz her alan asla yalnız yürümeyecekler.  İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER