SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

İmamoğlu’na hemşehri desteği çığ gibi büyüyor

İmamoğlu’na hemşehri desteği çığ gibi büyüyor
Bu haber 01 Mayıs 2023 - 7:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’un her köşesinden Millet İttifakı’na verilen destek çığ gibi büyüyor.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren Millet İttifakı, Türkiye’yi adım adım geziyor.

Akgün ve Çebi hemşehrileri ile bir araya geliyor

Çalışmalar kapsamında haftasonu memleketleri Trabzon’a giden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, kentin ilçe ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. CHP Milletvekili Turhan Aydoğan ve CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ile birlikte sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları, iş adamları, esnaf ve spor kulüplerinde de çeşitli toplantılarda bir araya gelen Akgün ve Çebi hemsehrilerine Başkan İmamoğlu’nun selamlarını da iletiyor.

“Trabzon’un dinamikleri Millet İttifakı etrafında birleşiyor”

Trabzon da sürdürülen çalışmalara ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Trabzon halkının Millet İttifakı’na ve hemşehrileri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na desteklerinin her geçen gün daha da arttığını açıkladı. Trabzon’un dinamiklerinin Millet İttifakı ve İmamoğlu etrafında birleştiklerinin gözlemlendiğini kaydeden Başkan Akgün; “Trabzon’a ayak bastığımız ilk andan itibaren hemşehrilerimizden büyük ilgi gördük. Kentin ilçe ve köylerinde de aynı ilgiyle karşılandık. Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, esnafımız ve vatandaşlarımızın Millet İttifakı ve İBB Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na güveniyor ve destek veriyor. Hemşehrilerimizin desteği bizleri de 14 Mayıs seçimleri için daha da umutlandırdı. Samimi yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER