SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

İlyas Yılmaz, Anadolu’ya ‘gönül köprüsü kurdu

İlyas Yılmaz, Anadolu’ya ‘gönül köprüsü kurdu
Bu haber 07 Temmuz 2022 - 12:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İş yaşamı, siyasi yaşamı ve STK’larda aldığı önemli görevlerle adından sıkça söz ettiren Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve İLY Group Yönetim kurulu Başkanı İlyas Yılmaz, 1907 Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen kampanya kapsamında anlamlı bir bağışa imza attı.

Bu yıl kuruluşunun 30. yılını kutlayan 1907 Fenerbahçeliler Derneğinin başlatmış olduğu “30 ilde 30 kütüphane” adında bir kampanya düzenledi. Bu anlamlı çalışma için dernek tarafından ulaştırılan bilgilendirme mesajına kayıtsız kalmayan İlyas Yılmaz, Muğla Yatağan’da bulunan Kafa Kaplancık Ortaokuluna tam donanımlı bir kütüphane kazandırdı. Yılmaz’ın yapmış olduğu bağışı ile Kafa Kaplancık Ortaokulu uzun yıllardır beklediği kütüphanesine kavuşmuş oldu.
Okulun öğrencilerinin ise kampanyayı düzenleyen 1907 Fenerbahçeliler Derneği ve bağışçı İlyas Yılmaz’a bir mesajı vardı. Kafa Kaplancık Ortaokulu öğrencileri çektikleri video ile “Saygıdeğer 1907 Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve kıymetli bağışçımız İlyas Yılmaz. Bizler ülkemizin en güzel köşelerinden Muğla’nın Yatağan ilçesi Kafa Kaplancık köyünde öğrenim gören köy çocuklarıyız. Kitaba ulaşmak, onu okumak bizim için aşılıp ulaşılması zor bir durumken, siz saygıdeğer bağışçımız İlyas Yılmaz sayesinde okulumuz kütüphaneye kavuştu. Bizlere bu imkanları sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz.” mesajını iilettiler.
Yapmış olduğu bağış ile Kafa Kaplancık okulunun eksiği olan kütüphaneyi A’dan Z’ye yaptıran hayırsever iş insanı İlyas Yılmaz “Uzun yıllardır üyesi olmaktan onur duyduğum 1907 Fenerbahçeliler derneğinin başlatmış olduğu proje önüme geldiği zaman çok mutlu oldum. Bireysel olarak ne yapabilirim diye düşündüm, dernekteki arkadaşlarla görüştüm ve bir okulumuzun kütüphane ihtiyacını gidermek istedim. Bizler hem iş yaşamında hem siyasi yaşamında örnek olması gereken kişileriz. Bir okulumuzun kütüphaneye kavuşması için vermiş olduğum destek umarım o okulda okuyan öğrencilerin eğitim sürecine katkı sağlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.” Bizler bu sözün anlamını ve önemini biliyoruz.  Eğitime bu ülkenin her bir ferdinin elinden gelen katkıyı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bugün o sıralarda oturan ve zor şartlarda eğitim alan çocuklarımız, bizlerin yarınları olacak bunu kesinlikle unutmayarak bu bilinçle bir şeyler yapmak gerekiyor. Bu bilinçle yapmış olduğum bağış sonrası okuldan gelen video mesaj beni hayli duygulandırdı. Bu mesajı hazırlayıp bana ulaştıran o pırıl pırıl öğrenci kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER