SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Hasan Çerman’dan Basın Açıklaması: Hukuksal Sürec Başlatılmıştır

Hasan Çerman’dan Basın Açıklaması: Hukuksal Sürec Başlatılmıştır
Bu haber 24 Eylül 2020 - 11:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Hasan Çerman, son günlerde kamuoyuna yansıyan olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Çerman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Basına ve Kamuoyuna

“Yandaş” ulusal medyanın birkaç gündür şahsımı; üyesi, gönüllüsü ve görevlisi olarak siyaset yaptığım partimi, birlikte yol yürümüş olduğum siyasette ve sosyal hayatta makam sahibi insanlara zarar vermek için kurmuş olduğu tuzağa düşerek yılmayacağımın bilinmesini isterim.

Bizim için ağırlığının çok fazla olduğu “soyadımızın” ve bu soyadı taşıyan ailemizden bir ferdin, haftalar öncesinden “yargıya intikal etmiş ve sürecin halen daha hukuksal olarak devam ettiği” zaman diliminde, yaşanmış olan haber konusunun şahsıma, partime ve aileme mal edilmesi yandaş basının, ülkemizde düştüğü halin göstergesidir! Takdir sizlerindir ki beş parmağın beşide hiçbir zaman bir değildir.

Ulusal basında, bizzat adımın yer aldığı bu asparagas haberler ile alakalı hukuksal süreç tarafımdan başlatılmış olup, konu ile alakalı tezkip yayınlanması için muhattap olduğumuz kişi, kurum ve kuruluşlar hakkında avukatım tarafından gerekli davalar açılmıştır.

Bilginize sunarım.

Hasan ÇERMAN

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER