SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

HALK GÜNÜ BULUŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

HALK GÜNÜ BULUŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bu haber 03 Ekim 2018 - 20:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ulaşılabilir bir başkan olmasıyla dikkat çeken, İstanbul’un doktor ve tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, sosyal belediyecilik anlayışıyla hafta içi saat dörtten sonra vatandaşlarla bir araya geliyor. Avcılarlı vatandaşları makam odasında ağırlayan Başkan Toprak, vatandaşların, isteklerini ve dertlerini dinleyerek hizmet anlayışını sürdürüyor.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak tarafından düzenlenen halk günleri vatandaşların sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor. Hafta içi mesaisinin belirli bir süresini vatandaşlarla buluşamaya ayıran Başkan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümler üretiyor.
Göreve geldiğinden beri halk günlerine devam eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ‘’Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Bir gün değil her gün vatandaşlarımızı birebir dinlemeye çalışıyor, gelen istek ve taleplerine göre ilgili birim müdürlerimle çözüm odaklı çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik faaliyetlerimizde en önemli çözüm noktası hemşerilerimizle olan birebire buluşmalarımız. Bundan dolayı bu toplantılar bizim için çok önemli’’ dedi.
Vatandaş Memnun
Öte yandan halk gününe katılan vatandaşlar ise Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin bu uygulamasından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek hem çalışmalarından dolayı hem de halk günü düzenleyerek birebir görüşme fırsatı verdiği için teşekkür ettiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER