SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

GÜZELLİĞİN VE BAKIMIN DEĞİŞMEZ ADRESİ: DİNAR BAKAR

GÜZELLİĞİN VE BAKIMIN DEĞİŞMEZ ADRESİ: DİNAR BAKAR
Bu haber 22 Ekim 2021 - 11:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

GÜZELLİĞİN VE BAKIMIN DEĞİŞMEZ ADRESİ: DİNAR BAKAR

Kısa zamanda İstanbul’un hatta tüm Türkiye’nin tanınan bir markası haline gelen Dinar Bakar Güzellik Merkezi, başarılarını dört farklı şube açarak taçlandırdı. Kaliteli, güler yüzlü ve hijyenik  hizmeti işletme prensibi olarak belirleyen Dinar Bakar Güzellik Salonu işletmecisi Dinar Bakar, başarı yolculuğunun detaylarını anlattı.

“Ticari değil insani hareket ediyoruz”

“Müşteri değil misafir mantığı ile hareket ediyoruz” diyen Dinar Bakar, temel hedeflerinin yüzde yüz memnuniyet olduğunu vurguladı; “Bizler işletmemizde gelen konuklarımıza asla ticari kaygı ile bakmıyoruz. Açıldığımız günden bu yana bu prensip doğrultusunda hareket ettik. Ticari kaygılarımızı bir kenara bırakarak, nasıl daha iyi bir hizmet sunabiliriz diyerek kendimizi bu yöne adapte ettik. Bizlere gelen misafirlerimizin buradan tebessüm ile ayrılmasına büyük bir hassasiyet gösterdik. Başarımızın tüm sırrı aslında bu. Ticari olarak değil, insani olarak hizmetlerimizi yapmak gayreti içerisindeyiz.”

“Estetik bizim için çok önemli”

Verdikleri hizmetleri anlatan Dinar Bakar, modanın gerektirdiği şekilde işletme olarak kendilerini geliştirdiklerinden bahsederken, “Günümüz koşullarına ve modasına uygun hareket ediyoruz. Aynı zamanda bizler burada bir danışmanlık hizmeti veriyoruz. Buraya gelen misafirlerimizin imaj ve estetik açısından beklediklerini almaları bizim için çok değerli. Konuklarımızın kendi istekleri dışında yüz ve vücut yapılarına uygun bir şekilde tavsiyelerimizi veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Pandemi Önlemlerine Uygun Çalışma Koşulları

Dinar Bakar Güzellik Salonu’nda özellikle hijyen şartlarına uygun bir çalışma ortamı sağlanıyor. Tüm çalışanlar pandemi önlemlerine uygun bir şekilde hizmetlerini veriyor. Ayrıca genel kurallara da hassasiyet gösterdiklerini belirten Dinar Bakar, “Tüm misafirlerimize salonumuza girerken mutlaka HES kodu taraması yapıyoruz. Bunların dışında dezenfekte işlemlerimizi haftanın belirli günlerinde detaylı bir şekilde yapıyoruz. Kullandığımız tüm malzemelerimizi tek kullanımlık şeklinde değerlendiriyoruz. Tüm misafirlerimizin sağlıkları bizler için çok önemli. Bu nedenle de corona virüs tedbirleri konusunda ve işletme olarak aldığımız önlemlerle bu konuya büyük bir özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Dinar Bakar Güzellik Salonu’nda herşey var

Dinar Bakar Güzellik Salonu’nda, bir estetik merkezinden beklenen hizmetlerin fazlası mevcut. İşletmede verilen hizmetler ise şu şekilde;

– Dibafit Bölgesel Zayıflatma

– Çatlak Onarım

– Derin Protokol

– İpek Kirpik

– Kirpik Lifting

– Cilt Bakımı

– Micribiladin G

– Eyelin Er

– Kaç Silme

– Pudralama

Dinar Bakar Güzellik Salonu’nun İstanbul’da dört farklı şubesi buluyor;

Florya Şubesi: Florya Metrobüs Durağı, Fox Plaza Kat:2 Florya/Bakırköy 0530 330 25 97 – 0212 426 81 82

Başakşehir Şubesi: Kayabaşı Mah. Adnan Menderes bulvarı Kuzey Yaka Projesi A2 Blok Dış Kapı No:7C 2 Nolu Ofis Başakşehir 0555 171 92 82

Bağcılar Şubesi: İnönü Mah. Ahmet Yesevi Cad. No:9B Bağcılar / İstanbul  0530 371 14 34

Ümraniye Şubesi: Yamanevler Mah. Çarşı Metro Durağı Sultan Sok. No:1 Kat:4 Berraksu İş Merkezi Ümraniye 0552 871 17 98

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER