SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Gönüllü Aileler misafirlerini heyecanla bekliyor

Gönüllü Aileler misafirlerini heyecanla bekliyor
Bu haber 18 Nisan 2018 - 19:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Belediyesi 23 Nisan Çocuk Festivali için yurt içi ve yurt dışından gelecek misafir çocuklara evlerinin kapılarını açacak olan gönüllü ailelerin heyecanları gözlerinden okunuyor.

Çatalca Belediyesi’nin  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl sekizincisini düzenlediği Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivaline sayılı günler kaldı.

Festival için yurt içinden ve yurt dışından Çatalca’ya gelecek konuk çocuklar, Çatalcalı gönüllü aileler yanında kalacak. Aile sıcaklığından mahrum kalmayacak çocuklar aynı zamanda Türk kültürünü, gelenek ve göreneklerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Gönüllü aile olmak için her yıl başvurular artarak devam ederken bu yıl konuklarını ağırlayacak olan ailelerin heyecanı görülmeye değer tablolar oluşturuyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ailelerle Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bilgilendirme Toplantısında bir araya geldi. Kapılarını dünya çocuklarına açan 37 gönüllü aileye festival programı hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER