SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Fen İşleri ekipleri her an her yerde

Fen İşleri ekipleri her an her yerde
Bu haber 03 Nisan 2018 - 22:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahat ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yoğun olarak sürdürdüğü çalışmalarına, bahar aylarında da ara vermeksizin devam ediyor. Ekipler muhtelif mahallelerde, asfalt bakım ve onarım çalışması gerçekleştirmenin yanı sıra vatandaşların can ve mal güvenliğini riske atacak durumlara da anında müdahale ediyor.

Ekipler, son çalışmalarında Çağlayan Ege Sokak’ta imar yolu açarak, malzeme serimi gerçekleştirdiler. Çakıl Mahallesi Ekrem Çıkmazı Sokak, Gökçeali Mahallesi Gezer Sokak, Gökçeali Mahallesi Göl Çıkmazı Sokak ve Nergis Sokak, İzzettin Mahallesi Taşlıpara Caddesi, Kestanelik Mahallesi Kanaat Sokak, Kestanelik Mahallesi Kayandere Sokak’ta yol bakım onarım ve malzeme serimi işlerini tamamlayan ekipler, Manisa Bayırı’nda bozuk olan yol alanında çalışma yaparak yenilenmiş haliyle vatandaşların hizmetine sundu.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, Ferhatpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan metruk binanın tehlike arz eden güvenlik duvarının yıkımını gerçekleştirerek yenisini yaptı. Mescid Sokak’ta çöken bacanın tamiratını yapan ekipler, Ormanlı Mahalle Meydanı’nda bulunan bayrak direğinin onarımını gerçekleştirdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER