SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Esenyurt’ta esnafa büyük destek

Esenyurt’ta esnafa büyük destek
Bu haber 14 Eylül 2020 - 9:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Esenyurt Meclis Grubu, esnaflara ilişkin yapılacak olan destekler, ile ilgili olan gündem maddesine vergi dilimlerini de ekleyerek verdikleri önerge oy birliği ile kabul edildi.

Esnafa büyük destek

AK Parti grubunun verdiği önerge kapsamında, Esenyurt genelinde faaliyet gösteren ancak salgın döneminde işlerine ara vermek zorunda kalan veya faaliyetlerini durduran işletlemelerden bu döneme isabet eden Yıllık İlan ve Reklam vergilerinin alınmaması teklif edildi. Aynı önerge kapsamında Yıllık Çevre Temizlik vergilerinin de alınmaması ile ilgili görüş bildirildi.

Vergiler geri ödenecek

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik tarafından yapılan açıklamada, oy birliği ile kabul eden önergenin kapsamında bulunan işletmelerin ödeme makbuzları ve dilekçeleri ile birlikte Esenyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurularak yapılan ödemelerin geri alınabileceği veya diğer vergilerden mahsup edilebileceği bilgisi verildi.

Muhtarlar yüklerinden kurtuldu

Çelik, yaptığı açıklamada Eylül ayında alınan diğer bir kararında 43 mahalle muhtarlığının elektrik, su, doğalgaz, telefon ve internet faturalarının da belediye bütçesinden karşılanması ile ilgili kararın oy birliği ile verildiğini ifade etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER