SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Esenyurt Kaymakamlığı’ndan Örnek Proje; “Benim Odam Senin Sınıfın”

Esenyurt Kaymakamlığı’ndan Örnek Proje; “Benim Odam Senin Sınıfın”
Bu haber 12 Kasım 2019 - 10:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt Kaymakam’ı Dr. Vural Karagül’ün başlattığı “Benim Odam Senin Sınıfın’’ projesi sayesinde 127 derslik öğrencilere kazandırıldı. Okullarda boşta bulunan odalar, sınıf olmaya uygun idareci, memur, büro odaları ve amaca uymayan bir şekilde kullanılan boş alanlar dersliklere dönüştürülüp eğitim için hazır hale getirildi.
Eğitim için son derece önem teşkil eden bu proje için Esenyurt Kaymakamına teşekkürlerini sunan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, “Bu proje sayesinde çocuklarımız daha rahat bir şekilde eğitimlerine devam edecekler. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da örnek gösterilen bir proje. Umarız ki Esenyurt pilot bölge olur ve bu uygulama tüm ilçelerde de gerçekleşir. Bu uygulama sayesinde birçok il ve ilçede okul eksiği giderilmiş olacak. “diye konuştu.
Bahattin Demir, Vural Karagül’e teşekkürlerini sundu
Dernek Başkanı Bahattin Demir, “Esenyurt Kaymakamımız sayın Dr. Vural Karagül Esenyurt ilçemize göreve başladığı günden beri gerçek bir devlet adamı gibi hareket ederek, halka hizmet hakka hizmet düşüncesinden taviz vermeyerek birbirinden değerli projelerle her konuda vatandaşın yanında olmuş, gereğini yapmıştır. Bizler Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim derneği olarak kıymetli kaymakamımız bütün projelerinde yanındayız, destekliyoruz ve kendisini gönülden tebrik ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER