SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Esenyurt Belediyesi’nden taleplere acil çözüm

Esenyurt Belediyesi’nden taleplere acil çözüm
Bu haber 13 Temmuz 2018 - 0:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt Belediyesi bünyesinde bulunan Acil Çözüm Merkezi’nin alt yapısı yenilendi. Daha güçlenen merkez vatandaşların sosyal medyadan gelen taleplerine hızlı ve sonuç odaklı çözüm üretiyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin göreve gelmesiyle vatandaş odaklı hizmet anlayışı her geçen gün büyüyor ve bir çok alanda farklı uygulamaları beraberinde getiriyor. Esenyurt Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, sosyal medyadan gelen yorum ve mesajları takip eden Acil Çözüm Merkezi’nin alt yapısı ve kadrosu güçlendirildi. Merkez, teknolojinin imkanlarını daha üst seviyede kullanmaya başlarken vatandaşların şikayetlerini de daha hızlı, daha şeffaf ve daha katılımcı bir şekilde sonuçlanmasını sağlıyor.

Çözülme oranı arttı

Esenyurt’ta yaşayan vatandaşlar yaşadıkları bölgelerle ilgili her türlü sıkıntılarını facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya araçları vasıtasıyla merkeze iletebiliyor. Esenyurt Belediyesi Acil Çözüm Merkezi’nde talepleri alan personel hızlı bir şekilde ilgili birime yönlendirirken kısa sürede sonuç alınmasını sağlıyor. Sosyal medyada vatandaşla etkileşimin artması neticesinde Acil Çözüm Merkezi’ne ulaşanların sayısı 5-6 ay önce aylık  200-300 iken bu sayı şimdi 3000 civarına ulaşmış durumda. Merkeze gelen talep, öneri ve sıkıntılarında büyük bir çoğunluğunun  hızlı çözüme kavuşturulduğu bildirildi.  Diğer yandan vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerinin önemli bir kısmının Fen İşleri, Zabıta, Sosyal Yardım ve Veterinerlik birimlerini ilgilendirdiği öğrenildi.

Başkan Alatepe’de  cevaplandırıyor

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de hizmetlerin yürütülmesinde sosyal medyanın kullanılmasında aktif rol oynuyor. Başkan Alatepe, normal günlük faaliyetlerinde her fırsatta halkla iç içe olmaya özen gösterirken, sosyal medyadan da vatandaşlar Başkan Alatepe’ye ulaşabiliyor. Alatepe kendisine gelen talepleri fırsat buldukça cevaplamaya gayret gösteriyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER