SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ESENCAN HASTANESİ 2000 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİ 

ESENCAN HASTANESİ 2000 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİ 
Bu haber 11 Ağustos 2022 - 16:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Özel Esencan Hastanesi sosyal, kültürel ve toplumsal etkinliklerde yer almaya devam ediyor.
Bu amaçla Esenyurt Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, pandeminin ardından Esenyurt ilçesinde bulunan Özel Esencan Hastanesinin ev sahipliğinde yeniden düzenlendi.
Profesyonel kadrosu ile Özel Esencan Hastanesinde hijyenik ve konforlu ortamda uzman hekim ve dinamik ekip kadrosuyla gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda yaklaşık 2000 Esenyurtlu çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirilecek.
BOZKURT, “MİNİKLERİMİZE SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUM”
Sünnet olan minikleri ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt;
“Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz programda, yüzlerce çocuğumuzun sünnetlerini modern cerrahi yöntemlerle gerçekleştiriyoruz. Miniklerimize sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyorum” dedi.
ÖZKAN, “ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN”
Çocuklar ve aileleriyle tek tek sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekilen hastanenin Genel Müdürü Atakan Özkan;  ‘’Özel Esencan Hastanesi olarak çocuklarımızın bu önemli gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz.  3 hafta sürecek  etkinlikte 2000 çocuğun sünnet işlemini hastanemizde gerçekleştireceğiz. Hem çocuklarımıza hem ailelere hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.
Şölen kapsamında sünnet edilen  çocuklar kendileri için hazırlanan çeşitli armağanlar ve ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşayıp acılarını unuttular.
Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER