SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Emir Akan’ın Sünnet Düğünü Coşkuyla Kutlandı

Emir Akan’ın Sünnet Düğünü Coşkuyla Kutlandı
Bu haber 07 Temmuz 2024 - 19:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Emir Akan’ın sünnet düğününde Siyasetçi akraba dost ve sevenleri bir araya gelerek bu özel günü Avcılar’da bulunan Elit Wedding Garden Salonu’nda düzenlenen davette doyasıya kutladı.
Bölgemizin sevilen ve sayılan iş adamı ve siyasetçilerinden Cihan Akan’ın oğlu Emir Akan, düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.
Anne Oya Akan babası Cihan Akan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende konuklar sunulan ikramlarla ağırlandı.

KAFKAS DANSIYLA COŞTULAR
Sünnet düğünü töreni, neşe dolu anlara sahne oldu, halaylar çekildi, Kafkas oyunları oynandı. Aile büyükleri ve dostlarının katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı gün, Emir Akan’a verilen hediyelerle taçlandırıldı. Davetliler arasında samimi sohbetler ve bolca kahkaha duyuldu.

DOSTLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Törenin ardından Emir’in babası siyasetçi ve iş adamı Cihan Akan sosyal medya aracılığıyla bir teşekkür konuşması paylaştı. Törene katılım sağlayan dostlarına minnettar kaldığını belirten Akan, “Oğlum Emir’in sünnet törenine teşrifleri ile bizleri onurlandıran gönül dostlarımıza, akrabalarımıza, aile büyüklerimize, komşularımıza, yakından ve uzaktan düğünümüze katılmış olanlara ve tüm konuklarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek ve çelenk gönderiminde bulunan; telefon ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
Törene yoğun katılım olduğu gözlendi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER