SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Doğru; Modern Esenyurt’u birlikte inşa edeceğiz

Doğru; Modern Esenyurt’u birlikte inşa edeceğiz
Bu haber 11 Aralık 2023 - 14:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2009 – 2014 yılları arasında CHP’den Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan ve daha sonrasında parti içi çalışmalarına devam eden Engin Doğru, Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını verdi.
Son olarak CHP İstanbul İL Başkanlığı İş İnsanları Komisyon Üyesi olarak görev yapan ÖZDEM Gıda Yönetim Kurulu başkanı Engin Doğru, Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’e teslim etti. Doğru, konuşmasında projeleri ile modern bir Esenyurt hayalini gerçekleştireceğini ifade ederken, “Katılımcı ve halktan yana bir belediyecilik modeli kuracağız” ifadelerini kullandı.
“Hayallerimiz büyük, enerjimiz tam”
Aday adaylık başvurusunun ardından bir açıklama yapan Doğru, “Bugün bu yola çıkmamızın en önemli sebeplerinden bir tanesi ilçemiz için kurduğumuz hayaller. Bu hayaller, her bir Esenyurt’lu vatandaşımızın rahatça sokaklarında gezdiği, altyapısından ulaşımına kadar her insanımıza dokunan projelerimizi değerli hemşerilerimizle buluşturmak. Bizim hayalimiz, modern, çağdaş, eğitiminden kültür sanatına hiçbir noktasında eksiği olmayan modern bir Esenyurt. Bunu da hep birlikte inşa edeceğiz. Bugün bu başvurumuz, hayallerimizin temelini atmaktır bizim içim” ifadelerini kullandı.
“Gidecek çok yolumuz var”
Önceliğin Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı olduğunu vurgulayan Engin Doğru, “Daha yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var. Desteğiniz gücümüzdür. Her günümüz dünden daha da güçlü olacak. Daha güçlü yarınlar için bir adım daha atmak için bir yola çıktık. Bu yolda önceliğimiz partimizin başarısıdır. Bugüne kadar CHP’nin bir ferdi olarak nasıl azim ve kararlıkla mücadele ettiysek bugünden sonra da daha fazla mesai ve daha fazla gayret ile devam edeceğiz.” dedi.
“Bu mücadele demokrasi mücadelesi”
“Mücadeleye Esenyurt’tan başlayacağız” diyen Engin Doğru, “Hak, adalet, demokrasi gibi kavramlara ihtiyacımız var. Bizler modern Esenyurt modern bir kent derken bu kavramlarında katılımcı bir yönetim anlayışı ile gelmesi gerektiğini savunman insanlarız. Biz demokrasiye inandık, hizmet etmeye kendimizi adadık, sosyal belediyeciliği özümsedik. Bizler mücadelemize yolumuz demokrasi, insan hakları diye çıktık. Bu inanç ve gayretle demokrasimizin en güzel örneğini Esenyurt Belediyesi’nde göstermek için göreve talibiz” ifadeleri ile sözlerini noktaladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER