SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO

ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO
Bu haber 28 Mart 2018 - 10:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tiyatro Festivali’ başladı. “Kültür ve Sanat Kenti Avcılar”  sloganıyla Avcılar’ı sanat ve kültür kenti yapma hedefinde olan Avcılar Belediyesi, Dünya Tiyatrolar Günü’nde çocukları unutmadı. 1 hafta boyunca sürecek olan festivale her gün farklı bir okulun öğrencileri misafir olacak. “Çocuk Dostu Belediyecilik” anlayışıyla çocuklara yönelik birçok hizmette bulunan ve çocuklara karşı farkındalığın temelini atan Avcılar Belediyesi bütün çevreler tarafından takdir ediliyor.  

Dün akşamın misafiri olan Avcılar Özel Öğretim İş Merkezi’nin özel öğrencileri  “LUMPA ile PETER” oyununda buluştu. Hem eğitici hem de öğretici olan tiyatro oyunundan çocuklar büyük keyif aldılar. Yoğun katılımın olduğu tiyatro oyununa Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de katıldı. Başkan Toprak, tiyatro oyununu Avcılar Özel Eğitim İş Merkezi’nin özel öğrencileri ile birlikte izledi. Özel Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Toprak, her biriyle sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı. Tiyatro oyunundan aldıkları keyif nedeniyle öğrencilerin de Başkan Toprak’a ilgisi yoğundu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de 1 hafta sürecek Tiyatro Festivali ile ilgili olarak; “ Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla 1 hafta boyunca sürekli olarak Barış Manço Kültür Merkezimizde halkımıza tiyatro ziyafeti vereceğiz. Bunun için çocuklarımızı da unutmadık. İlçemizde bulunan okullar içinde her gün farklı bir okulumuzun öğrencileriyle buluşacağız. Çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sağlayan ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayan tiyatro oyunlarını çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. “Çocuk Dostu Belediyecilik” kapsamında göreve geldiğimiz ilk günden beri çocuklarımızı öncelik olarak gördük. Bundan sonrada böyle devam edecek. Bugün misafirimiz olan Avcılar Özel Öğretim İş Merkezi’nin özel öğrencileriyle çok güzel güzel anlar yaşadık. Hep beraber güldük, eğlendik. Her birinin ayrı ayrı yanaklarından öpüyorum ve derslerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER