SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

CHP Esenyurt muhtarlarla buluşmaya devam ediyor

CHP Esenyurt muhtarlarla buluşmaya devam ediyor
Bu haber 07 Mart 2018 - 13:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile Esenyurtlu muhtarlara ziyaretler gerçekleştirdi.

 

İlçe Başkanı Gökmen, önceki gün sırasıyla Mevlana Mahallesi Muhtarı Fulya Ece Yirdem, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Celal Turan, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Muhtarı Gülşah Güler ve Piri Reis Mahallesi Muhtarı A.Kadir Sarıdede’ye ziyaretler gerçekleştirdi.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmelerde CHP’yi temsil edecek olan Mahalle Başkanlarını muhtarlarla tanıştıran İlçe Başkanı Gökmen, “Hepimizin ortak amacı Esenyurt’a ve Esenyurtluya hizmet etmek. Sizlerin önerileri ve talepleri doğrultusunda mahallelerimizde var olan sorunları gündeme getirmek, çözüm noktasında girişimlerde bulunmak bizim en temel görevlerimizden birisidir. Mahalle başkanlarımızın aracılığıyla sizlerle sürekli iletişim halinde olmak istiyoruz. Adeta sorunlar yumağı haline gelen ilçemizde, vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunların hızlıca çözülebilmesi için bu iletişime ve kolektif çalışmaya çok ihtiyacımız var. Mahallenizde üzerimize düşen ne olursa yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Gökmen, ziyaretlerin ardından misafirperverliklerinden dolayı mahalle muhtarlarına tek tek teşekkür etti.

Ziyaretlerde İlçe Başkanı Gökmen’e, yönetim kurulu üyeleri Duran Keleş, Yeter Aslantepe, Mehmet Gür, Berrin Mutluoğlu Kıdır, Fevzi Özcan, Yıldırım Talay ve Canip Korkmaz’ın yanı sıra Barbaros Mahallesi Başkanı Ali Höyüktepe, Mevlana Mahallesi Başkanı Kaan Akın, Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Gökay Onuş ve Piri Reis Mahallesi Başkanı Tuncay Özay da eşlik etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER