SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ÇATALCALIYA TARIMDA DESTEK SÖZÜ

ÇATALCALIYA TARIMDA DESTEK SÖZÜ
Bu haber 09 Mart 2024 - 19:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, köy köy mahalle mahalle ilçeyi geziyor. Nakkaş mahallesinde kadınlarla buluşan Güzel: “İstanbul’un en büyük ilçesi olan Çatalcamızın her bireyinin hayatını güzelleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nakkaş mahallemizi üretimini canlandıran ve hemşehrilerimizin sesi olan bir belediye yönetimi olmak için kollarımızı sıvadık.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, Nakkaş mahallesinde hemşehrilerini ziyaret etti. Çatalca’ya hizmette ayrım gözetmediklerini söyleyen Güzel, sözlerine şöyle devam etti:
“Çatalca’da üreticiler son 5 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok güzel destekler aldı. Biz de ilçe belediyesi olarak göreve geldiğimizde tarımsal hizmetler müdürlüğümüzü veteriner ve ziraat mühendislerimiz ile güçlendirecek, katma değeri yüksek ürün desteği vereceğiz. İlçemizde yaşayan emekli hemşehrilerimiziçin emekliler lokalini kazandıracağız. Güncelleyeceğimiz toplu ulaşım ağları ve tüm toplu taşıma araçlarının tek bir noktadan kalktığı, içinde sosyalleşebilecek mekanlar olan terminalimizle hemşehrilerimiz rahatlıkla seyahat edebilecek. Kadın kooperatiflerinin gücünü artıracak, kadınlarımızın toplumsal hayata katılımını ve ekonomik düzeylerinin gelişimini sağlayacağız. Çatalcamıza doğayla iç içe mesire alanı kazandıracağız. Nakkaş mahallemize düğün salonu, taziye evi ve aile sağlık merkezi kazandıracağız. Nakkaşspor’amodern kulüp binası yapacağız. 5 yıl önce göreve gelenBaşkan Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşları, Çatalca’nın da içinde bulunduğu İstanbul’un üreticilerimize verdiği destekle can suyu oldu. Ekrem İmamoğlu’nun desteklerinin yanı sıra göreve geldiğimizde işinin ehli kadromuzla tarımsal hizmetler müdürlüğümüzün kapsamını büyütecek, projelerimizle Çatalcamızı, Türkiye’de önde gelen tarımsal üretim merkezi yapacağız.

SAĞLIĞA, İMARA VE TAŞIMALI EĞİTİM SORUNUNA ÇÖZÜM

“39 mahallemizdeki tüm imar sorunlarını çözecek, göreve gelir gelmez 18. maddeye bağlı tüm uygulamaları yürürlükten kaldıracağız. İlçemizde yıllardır artan taşımalı eğitim sorununa çözüm sağlayacak, görevli birimlerle ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin kreş ihtiyacını, ilçemize kreşler kazandırarak ortadan kaldıracağız. Hemşehrilerimizin yıllardır yüzleştiği bir başka sorun olan, ilçemiz bünyesindeki hastanenin tüm parça ihtiyacını karşılayacak, ücretsiz gezici hizmetleri uygulayacağız. Göreve geldiğimizde İzzettin mahallemizde yer alan düğün alanının üzerini kapatıp dört mevsim kullanışlı hale getireceğiz.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER