SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ÇATALCA’DA YİNE BİR İLKE İMZA ATILDI

ÇATALCA’DA YİNE BİR İLKE İMZA ATILDI
Bu haber 22 Ekim 2022 - 13:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca’da değişim ve gelişim projelerini bir bir hayata geçiren Başkan Mesut Üner, yine bir ilke daha imza atarak ‘’Kent Rehberi’’ ve ‘’İmar Sorgulama’’ uygulamalarını başlattı.

Çatalca’da değişim ve gelişim projelerini ara vermeksizin sürdüren ve güncel bilgi teknolojileri konularına da büyük önem vererek ilçenin ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Mesut Üner, yine bir ilke daha imza atarak ‘’Kent Rehberi’’ ve ‘’İmar Sorgulama’’ uygulamalarını başlattı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner göreve gelir gelmez, ‘’Kent Rehberi’’ ve ‘’İmar Sorgulama’’ uygulamalarının resmi siteye eklenmesinin talimatını vererek titiz, kapsamlı ve uzun soluklu çalışmaları başlattı. Ekiplerin yoğun çalışmaları ardından uygulama belediye resmi sitesinde vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çatalca Belediyesi resmi sitesindeki ‘’Kent Rehberi’’ uygulamasıyla birlikte; ilçenin tüm mahallelerinde mevcut güncel imar durumu, hastane, emniyet, jandarma, kamu binaları ve eczane gibi kurum ile kuruluş adresleri, kapı numaraları gibi bilgileri 360° sokak görünümüyle harita üzerinden detaylı olarak görülebiliyor.

Resmi sitedeki ‘’İmar Sorgulama’’ uygulamasıyla birlikte ise; Çatalca genelinde Ada-Parsel bazında güncel imar durumu ve plan notları bilgilerine 7/24 ulaşılıyor. Böylelikle vatandaşlar belediyeye gelmeden ulaşmak istediği bilgiye istediği yerden ulaşma fırsatı bulacak.

Vatandaşlarımız istedikleri an bilgilere ulaşabilecek

Çatalca Belediyesi resmi sitesine kazandırdığı bu iki uygulama sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mesut Üner; ‘’Güncel bilgi teknolojilerini çalışma hayatımıza entegrasyonu süreci her zaman büyük önem kazandırmıştır. Onun içindir ki göreve gelir gelmez halkımızın sitemizde beklediği ve görmek istediği ‘’Kent Rehberi’’ ve ‘’İmar Sorgulama’’ uygulamalarıyla ilgili çalışmaların başlaması talimatını verdim. Ekip arkadaşlarımızla uzun soluklu ve titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Bugünlere geldiğimizde vatandaşlarımızın bulunduğu yerden, belediyemize gelmeden talep ettikleri bilgiye ulaştıklarına şahit olmak, bizleri oldukça mutlu ediyor. Çünkü bizler yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın çok daha rahat ve konforlu bir ilçeye kavuşmasını arzu ediyoruz. Yeni uygulamalarımız tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER