SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ÇATALCA’DA HERGÜN 3800 SICAK YEMEK PAYLAŞILIYOR

ÇATALCA’DA HERGÜN 3800 SICAK YEMEK PAYLAŞILIYOR
Bu haber 09 Mayıs 2021 - 15:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Belediyesi, Başkan Mesut Üner’in talimatı ile her gün ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hazırlatarak evlerine servis ediyor.

Sosyal belediyecilik kültürü ile zorlu pandemi şartlarında ve Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler Çatalca’da unutulmadı. İlçede ihtiyaç sahibi aileler tek tek tespit edilerek her gün 3800 sıcak yemek hazırlatıldı. Hazırlatılan sıcak yemekler ihtiyaç sahibi ailelere evlerine kadar her gün düzenli olarak teslim edildi.

Önemli ve manevi değeri de olan çalışmaları yerinde incelemelerde bulunarak Belediye Aşevi çalışanlarına ziyarette bulunan Başkan Mesut Üner ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ; ‘’Göreve gelir gelmez çalışma arkadaşlarıma kendi aşevimizde yemek üretimi sağlayarak servis ettiğimiz mutfağımızda hazırladığımız 3800 adet sıcak yemeği Ramazan Ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşıyoruz. Aşevimizde gecesini gündüzüne katıp aşımızı paylaşmak için emek sarf eden çalışma arkadaşlarımı ziyaret ederek kolaylıklar diledim. Çatalca’mızda aşımızı paylaşmanın verdiği manevi huzur anlatılmaz yaşanır.’’dedi

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER