SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ÇATALCA’DA ÇİFTE BAYRAM YAŞANDI

ÇATALCA’DA ÇİFTE BAYRAM YAŞANDI
Bu haber 01 Mayıs 2023 - 7:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca gerek ilçe tarihine geçen hizmetlerle gerekse bitmek bilmeyen kültür sanat etkinlikleriyle Başkan Mesut Üner ile birlikte adeta durmak bilmeyen ve gündemden düşmeyen bir ilçe oldu.

Başkan Mesut Üner, günler öncesinden başlattığı hazırlıklarla ilçede hem Ramazan Bayramı sevincini hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu adeta doruklarda yaşattı.

Çatalca’da Ramazan Bayramı ve 23 Nisan sevinci bir arada yaşandı

Ramazan Bayramının birinci günü ilçede bir tarih yaşandı. Protokol bayramlaşma töreni ilk kez yakın dönemde ilçe halkının hizmetine sunulan millet bahçesinde gerçekleşti. Millet bahçesinde ilk kez gerçekleşen protokol bayramlaşma programına tüm ilçe protokolünün ve tüm siyasi partilerin eksiksiz katılması Çatalca halkının ve protokolünün ne kadar engin gönüllü olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Ramazan Bayramının üçüncü gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Mehmetçik Meydanındaki muhteşem etkinliklerle Ramazan Bayramının birinci günü 21 Nisan 2023 Cuma günü başlayıp, beş gün boyunca devam etti ve 25 Nisan 2023 Salı günü son buldu. Çatalca halkı Başkan Mesut Üner’in ilçe halkına hazırlattığı etkinliklerle adeta çifte bayram coşkusu yaşadı. Beş gün süren etkinliklerde; mini disco, balon patlatma, bubble Show, sepet basket, mumyalama, sandalye kapmaca, ibi ile tosi, fikri ile karaoke, halat çekme, balon bombastik, kaşıkla pinpon taşıma, ilizyonist Erkan Obüs, Kare Takımı, coco jombo, deve-cüce, bilgi yarışması, Çatalca Belediyesi Çocuk Bakım Evi Gösterisi, Fikri kukla Show, çocuk korteji, sandalye kapmaca, çuval yarışması, zıp zıp kurbağa, Karagöz Hacivat ve sosis balon Show gibi muhteşem etkinliklerle çocuklar ve aileleri beş gün boyunca muhteşem anlar yaşadı. Tüm bu etkinliklerin dışında alanda hazırlanan; şişme oyun grupları, çocuk atölyeleri, sahne gösterileri, animasyon Showları, çömlek atölyesi ve master junior katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Başkan Mesut Üner’in talimatlarıyla aylar öncesinden harekete geçen Kültürden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ve Kültür İşleri Müdürlüğü’nde görev alan ekibi yine muhteşem bir çalışma ortaya koydu.

Başkan Mesut Üner’e Yoğun İlgi

Etkinlik alanını her gün ziyaret eden Başkan Mesut Üner alana geldiğinde çocuklar ve aileleri Başkan Mesut Üner ile günün anısına fotoğraf çektirme yarışına girip, muhteşem etkinliklerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Mesut Üner kendisine gösterilen yoğun samimi ilgi ve alaka sırasında oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Başkan Mesut Üner; ‘’Biz Birlikte Çatalcayız:’’

Çatalca’da beş gün süren ve ilçeye adeta çifte bayram sevinci etkinlikler yaşatan etkinlikler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ’Göreve geldiğimiz günden bugüne Çatalcamıza Cumhuriyet tarihimize geçen hizmetler kazandırırken, yaptığımız etkinliklerle ilçemize adeta altın çağını yaşattık. İlçemizde çifte bayram coşkusunu halkımıza yaşatmak için hazırlıklarımıza aylar öncesinden başladık. Beş gün boyunca etkinlik alanımızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve ailelerinin coşkusuna şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Ben bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederken, yoğun katılım ilgi ve alaka için Çatalca halkımıza çok teşekkür ederim. Daha nice etkinliklerde buluşmak umuduyla kalın sağlıcakla.’’ dedi.

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER