SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ÇATALCA SAHADAN YÖNETİLİYOR

ÇATALCA SAHADAN YÖNETİLİYOR
Bu haber 23 Mart 2023 - 21:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Başkan Mesut Üner, Çatalca Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini görevinin ilk dört yılına sığdırması ve ilçeye hizmet yolunda çalışmalarını gerçekleştirirken makamdan çok sahadan çalışmalarına devam etmesiyle sadece ilçede değil tüm bölgede adından çokça söz ettirmeye devam ediyor. Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki durakları Elbasan, Çakıl ve Ovayenicemahalleleri oldu.

Elbasan mahallesinde ilçeye kazandırılan İstanbul Doğadan İlham Alan İnavasyon Merkezi ziyaret edilirken, Ovayenice mahallesinde ise mahalleye yakında dönemde kazandırılan muhteşem meydan ile çocuk parkı ziyaret edildi. Günün finalinde ise Çakıl mahallesinde yeni kazandırılan meydan ziyaret edilirken mahalleye kazandırılan aydınlatma çalışmaları da denetlendi. Başkan Mesut Üner’in mahalle ziyaretleri sırasında mahalle halkının kendisine gösterdiği yakın ilgi ve alaka dikkatlerden kaçmadı.

Mahalle programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza hizmet yoluna çıkarken ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğimizi her fırsatta ifade etmiştik. Bugünlere geldiğimizde gün içindeki programımızda olduğu gibi ilçemizde gün boyu süren çalışmalarımızı makamda değil, sahada sürdürdük. Ayrıca mahalle ziyaretlerimizde şahit olduğumuz kazandırdığımız hizmetler ve halkımızın bize gösterdiği samimi ilgi ve alaka, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç veriyor.’’dedi.

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti

#BirlikteÇatalcayız

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER