SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

‘Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri ‘ Sergisi Açıldı

‘Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri ‘ Sergisi Açıldı
Bu haber 21 Mart 2018 - 17:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü kapsamında “Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri” sergisi, Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı.

Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda, Çatalca Belediyesi ve Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı organizesinde “Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri” sergisi açıldı.

Çanakkale savaşında toplanan ve savaşın her anına tanık olan malzemelerin camekânlar içerisinde sergilendiği,  bu büyük zaferin yeniden yaşanabileceği serginin ilk ziyaretçileri;  Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Konutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Örcünlü 12. Mühimmat Bölük Komutanı Yüzbaşı Gökhan Sunman, Daire Amirleri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler, askerler ve vatandaşlar oldu. Sergi, Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Rehberi Serkan Aydemir’in anlatımı eşliğinde büyük bir ilgiyle gezildi.

Ziyaretçilerin temsili şehitlikten, silahlara kadar her detayı görebileceği sergi, 21-23 Mart tarihlerinde ziyarete açık olacak.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER