SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BU NASIL BELEDİYE?

BU NASIL BELEDİYE?
Bu haber 05 Ekim 2018 - 14:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti İlçe Başkanı Murat Çelik’in, “Belediye gibi çalışıyoruz” ifadesi halk arasında büyük tepkiye yol açtı. Eczane Durağı’nda aylardır bitirilemeyen ‘engelli asansörü’ne dikkat çeken ilçe halkı, “Kendi partisinin Büyükşehir Belediyesi’ne bir engelli asansörünü yaptıramayan ilçe, nasıl belediye gibi çalışıyor” sorusunu soruyor.

Her açıklaması tepki çekiyor
Göreve geldiği günden bu yana herhangi bir etki gösteremeyen AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik’in son olarak “Belediye gibi çalışıyoruz” ifadelerinin bulunduğu röportajı halk arasında tepkiye neden oldu. Aylardır bitirilemeyen Büyükçekmece Eczane Durağı Köprüsü’nde yapılan engelli asansörüne dikkat çeken halk, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gereken hizmetlerin ‘lütüf’ gibi sunulmasına da tepki gösteriyor.
AK Parti değil Büyükşehir
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından görev ve yetkileri çerçevesinde yapılan hizmetlerin lütüf gibi sunulmasından rahatsız olan Büyükçekmece halkı; “Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesi için oy verdik” diyerek tepkilerini gösterdi. Öte yandan AK Parti’ye yakın kesimler, Büyükçekmece halkının öncelikli sorunları yerine İBB veya Bakanlıklar tarafından yapılan hizmetleri sahiplenen Çelik’in bu tutumunun partiye zarar verdiği görüşünü savunuyorlar.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER